Novak ne mora da brine: I posle njega Đoković će harati teniskim terenima (video)

Novak ne mora da brine: I posle njega Đoković će harati teniskim terenima (video)

Autor: | 02/04/2021

0

Stefan Đoković, sin najboljeg tenisera sveta, odavno ima afinitet prema reketu i loptici. Kako je pored oca odrastao na turnirima i terenima, ljubav prema „belom sportu“ rano se javila, a te trenutke Novak rado deli sa svojim fanovima.

Pročitajte: Novak Đoković doneo odluku koja je šokirala svet - Ovo je razlog (foto)

instagram printscren

 

Posle osvajanja 18. grend slema u Australiji, Novak Đoković rešio je da se odmori i sve slobodno vreme usredsredi na porodicu. Ono što je najvažnije jeste to da se oporavio od povrede i lagano krenuo sa pripremama za sezonu šljake, i to sa najslađim partnerom, sinom Stefanom. Šestogodišnji dečak već dugo pokazuje sklonost ka tenisu, setimo se samo kada je „ukrstio reket“ sa ćerkom Janka Tipsarevića, a ovih dana prava je atrakcija gledati ga kako u Monte Karlu igra sa svojim slavnim tatom.

Plavokosi dečak u oktobru će proslaviti sedmi rođendan. Novak je više puta istakao da Taru i Stefana neće forsirati da se bave tenisom, odnosno dopustiće im da sami zavole taj ili neki drugi sport.

Pročitajte: Stefan Đoković proslavlja divan dan - Roditelji presrećni, slavlje u Beogradu (foto)

Stefan Đoković primer je da su geni čudo i nema sumnje da je talenat prisutan, a i želja, mada kako i ne bi, kad mu je otac najbolji teniser sveta i rekorder po gotovo svim statistikama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti