Udala se ćerka Mihajlovića: Siniša bi danas plakao od sreće, braća je dovela do oltara, Arijanu slomile emocije FOTO

Udala se ćerka Mihajlovića: Siniša bi danas plakao od sreće, braća je dovela do oltara, Arijanu slomile emocije FOTO

Autor: | 17/06/2023

0

Udala se Virdžinija Mihajlović, Siniša bi plakao

Proslavljeni fudbalski as Siniša Mihajlović preminuo je pre tačno pola godine, a dan kasnije od davanja pomena, njegova mlađa ćerka Virdžinija se udaje, a sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem partneru Alesandru Voljaku, sa kojim ima ćerku Violante, izgovorila je u Bariju, u Katedrali Monopoli (Santa Maria della Madia), romaničkoj crkvi iz 12. veka.

Instagram

 

Nije slučajno da se lepa Virdžinija odlučila baš za Bari, to je mesto na kojem je njen otac Siniša Mihajlović sa Crvenom zvezdom ispisao istoriju evropskog fudbala.

Pročitajte: Svi detalji svadbe ćerke Siniše Mihajlovića - Venčanica je kao san, a tek kad čujete ko su kumovi FOTO

Mlada je blistala u bajkovitoj venčanici, koju je pronašla u ateljeu „Celebrity Sposa“.

‒ Oni imaju najlepše venčanice i najbolje brendove: „Elie Saab“, „Dimitrius Dalia“, „Berta Bridal“... Moja je „Galia Lahav“ i kao san je. Uz prvu haljinu nosiću cipele sa potpisom kuće „Jimmy Choo“, a uz drugu „Paris Texas“.

Instagram

 

Venčanje je bilo samo za najbliže prijatelje i porodicu.

- Pozvali smo samo rodbinu, bliske ljude sa kojima se često čujemo i koji su bili tu u važnim trenucima. I Alesandro i ja imamo velike porodice i mnogo prijatelja, a to znači da neće biti manje od dvesta gostiju. Srećni smo jer imamo toliko ljudi koji nas vole - rekla je nedavno Virdžinija.

Instagram

 

Virdžinija je ranije pohvalila je i organizatore. Ekipa „Eleonora Panetta Events“ potrudila se da joj ispuni svaku želju.

‒ Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala (smeh). Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1938492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru.

Pročitajte: Siniša bi zaplakao - Porodica Mihajlović stigla u prelepu italijansku palatu, udaje se Virdžinija FOTO

Virdžiniji su kumovali brat Miroslav i sestra Viktorija, a Alesandro je takođe izabrao sestru i brata za ovaj važan čin.

Do oltara su lepu mladu ispratila braća Miroslav, Dušan i Nikolas koji su je predali budućem suprugu, dok se njihova majka Arijana pojavila u plavoj haljini kada su je emocije preplavile zbog ćerke.

Burme od žutog zlata sa brilijantima do oltara donela je mala Volante koja je bila najsrećnija na dan maminog i tatinog venčanja.

Instagram

 

Naravno, neizostavno je bilo i pitanje gde će mladenci na medeni mesec, a Virdžinija je jednom prilikom i to otkrila..

‒ I Alesandro i ja volimo da svuda vodimo Violante, ne idemo nigde bez nje. Iako ponekad osetimo potrebu da ostanemo sami, putovanje sa ćerkom definitivno je mnogo lepše. Ona je nešto najlepše u našem životu, deo je nas. Zato smo izabrali destinaciju na kojoj mogu da uživaju i deca. Odlučili smo se za Maldive, „Emerald Maldives Resort Spa“. Biće to naš prvi susret sa ovim arhipelagom.

Virdžinija i Alesandro u vezi su dugi niz godina i imaju dvogodišnju ćerku Violante.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin