Danijela i Stefan proslavili 10 godina braka: Pred sveštenika stigli na motoru, mladinu venčanicu kreirala poznata pevačica FOTO

Danijela i Stefan proslavili 10 godina braka: Pred sveštenika stigli na motoru, mladinu venčanicu kreirala poznata pevačica FOTO

Autor: | 22/05/2023

0

Venčanje Danijele i Stefana Buzurovića i danas se prepričava

Danijela i Stefan Buzurović  upoznali su se 2012. godine na predstavljanju programske šeme televizije Prva. Tom prilikom razmenili su nekoliko uopštenih rečenica i to je bilo sve. Sledeći susret, u šminkernici televizije, posle nekoliko dana, obećavao je romansu.

Luka Šarac

 

‒ Širom je otvorio vrata, pogledao pravo u mene i rekao: „Danijela, bila bi potpuno luda kad se ne bi udala za mene“ ‒ prisetila se jednom prilikom lepa voditeljka.

‒ Nastavili smo da se šalimo na tu temu, da bismo posle dva meseca skupili hrabrost i otišli na kafu, koja je trajala šest sati. Sutradan smo se prvi put poljubili, a posle 23 dana smo se venčali.

Pročitajte: Planirali su zajednički život, a onda se ona udala za njegovog kolegu - Danijela Buzurović je pre Stefana volela ovog glumca FOTO

Mirko Tabašević

 
 

Burme su razmenili na skromnoj ceremoniji u opštini Stari grad, a onda su posle nekoliko meseci upriličili venčanje u Sabornoj crkvi. Pred goste koji su ih čekali u porti Danijela i Stefan stigli su na motoru. Zanimljiv je podatak da je mlada nosila venčanicu koju je specijalno za nju kreirala pevačica Ana Stanić.

Pročitajte: Kreativno i originalno - Dom Danijele i Stefana Buzurovića deca obožavaju, odlazak u igraonicu nije potreban FOTO

Mirko Tabašević

 
 

Pošto su se i pred Bogom zakleli na večnu ljubav, Danijela je bacila bidermajer od svežeg belog cveća i sa suprugom se uputila u restoran na Savskom pristaništu. Naravno, ponovo na motoru. Svadbena žurka bila je posvećena Betmenu, omiljenom mladoženjinom junaku. U stilu superheroja, tek venčani par se, lica prekrivenih maskama, spustio sa plafona direktno među zvanice. Među gostima je bilo mnogo poznatih ličnosti: Seka Aleksić, Ana Stanić, Marija Kilibarda, Irina Vukotić, a Buzurovićima je lično čestitao i Stefanov profesor glume Predrag Ejdus.

Pročitajte: Nestor i Klara skaču od radosti - Porodica Buzurović nikad srećnija, stiže pojačanje VIDEO

Mirko Tabašević

 

„Pre 10 dana je bilo 10 godina od tog mestimično kišovitog 12. maja 2013, kada smo u Sabornoj crkvi vezali čvor. Pre 10 dana nije bilo vreme za srećne objave i slavlja... Danas jeste vreme! I danas, i sutra, i svakog narednog dana jer ako zaboravimo na ljubav, zajedništvo, porodicu, uskoro nećemo imati čemu da se radujemo. Ja sam svoju sreću našao... i, eto, već sitnimo drugu banku. Nikada ne oklevajte da zagrlite, da poljubite, da kažete nešto lepo... Sve što počne da se podrazumeva sklono je i padu u zaborav. Ruka u ruci, oči u oči, u beskraj! Zauvek i najviše! Jedino tako...”, napisala je Danijela na Instagramu. 

Mirko Tabašević

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Najnovije vesti