Kreativno i originalno: Dom Danijele i Stefana Buzurovića deca obožavaju, odlazak u igraonicu nije potreban (foto)

Kreativno i originalno: Dom Danijele i Stefana Buzurovića deca obožavaju, odlazak u igraonicu nije potreban (foto)

Autor: | 26/11/2021

1

Dom Danijele i Stefana Buzurovića podređeno njihovoj deci, osmogodišnjem Nestoru i pet godina mlađoj Klari, a sudeći po fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama četvoročlana porodica zna samo za smeh, radost i zabavu.

O njihovoj veseloj i razigranoj prirodi dosta govori i način na koji su uredili životni prostor, u kome dominiraju svetle boje.

Pročitajte: Oraspoložiće vas - Danijela i Stefan Buzurović otkrivaju recept za srećan brak (video)

Luka Šarac

 

Iako su oboje odavno ostvareni u poslu, Danijela i Stefan prilikom kupovine stana bili su prinuđeni da, poput većine mladih parova u Srbiji, podignu kredit. Stambeno pitanje rešavali su pre dve godine, a u potrazi za idealnom nekretninom vodili su računa da sin i ćerka imaju odvojene sobe, ali i da adresa bude u blizini škole u koju su nameravali da upišu Nestora.

Imajući u vidu da su supružnici „televizijski radnici“, logično je što centralno mesto u njihovoj dnevnom boravku zauzima televizor impresivnih dimenzija koji, u trenucima dokolice, dobro dođe i za video-igrice.

Kreativan dom Danijele i Stefana Buzurovića

Krevet u spavaćoj sobi dovoljno je velik da se u njega smesti cela porodica i da tako ušuškani čitaju bajke, a kada je tata glumac, podrazumeva se svojevrsna mini-predstava na licu mesta.

Glavnu reč u kuhinji ima lepa voditeljka. Sa pratiocima na „Instagramu“ podelila je i neke praktične savete, koji većini roditelja mogu biti od pomoći. Pošto njena deca ne žele da jedu ribu, dovitljiva mama jednom nedeljno organizuje „gusarski ručak“. Ko želi da kao gusar zaplovi morima mora da pojede sve iz tanjira. Po svemu sudeći, trik „pali“.

Pročitajte: Mudro - Stefan i Danijela Buzurović otpočinju novi biznis

Danijela i Stefan iduće godine proslaviće deceniju skladnog braka. Venčali su se 21. decembra 2012. godine u opštini Stari grad, u prisustvu porodice i kumova, posle samo tri nedelje poznanstva. Posle venčanja otišli su na ručak u lokal u kome su prvi put popili kafu. Za ostalo se pobrinula sudbina.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još