Kakva luda svadba: Tek venčani Danijela i Stefan sišli sa plafona među zvanice, mladinu venčanicu kreirala ova pevačica (foto)

Kakva luda svadba: Tek venčani Danijela i Stefan sišli sa plafona među zvanice, mladinu venčanicu kreirala ova pevačica (foto)

Autor: | 24/03/2022

0

Danijela i Stefan Buzurović upoznali su se 2012. godine na predstavljanju programske šeme televizije „Prva“. Tom prilikom razmenili su nekoliko uopštenih rečenica i to je bilo sve. Sledeći susret, u šminkernici televizije, posle nekoliko dana, „obećavao“ je romansu. 

‒ Širom je otvorio vrata, pogledao pravo u mene i rekao: „Danijela, bila bi potpuno luda kad se ne bi udala za mene“ ‒ prisetila se jednom prilikom lepa voditeljka. 

Pročitajte: Mudro - Danijela i Stefan Buzurović otpočinju novi biznis

Luka Šarac

 

‒ Nastavili smo da se šalimo na tu temu, da bi posle dva meseca skupili hrabrost i otišli na kafu, koja je trajala šest sati. Sutradan smo se prvi put poljubili, a posle 23 dana smo se venčali.

Danijela i Stefan Buzorović imali su svadbu iz snova 

Burme su razmenili na skromnoj ceremoniji u opštini Stari grad, a onda su posle nekoliko meseci upriličili i crkveno venčanje u Sabornoj crkvi.

Mirko Tabašević

 

Pred goste koji su ih čekali u porti Danijela i Stefan su stigli na motoru. Zanimljiv je podatak da je mlada nosila venčanicu koju je specijalno za nju kreirala pevačica Ana Stanić.

Pročitajte: Nestor i Klara skaču od radosti - Porodica Buzurović nikad srećnija, stiže pojačanje (video)

Mirko Tabašević

 

Pošto su se i pred Bogom zakleli na večnu ljubav, Danijela je bacila bidermajer od svežeg belog cveća i sa suprugom se uputila u restoran na Savskom pristaništu. Naravno, ponovo na motoru.

Mirko Tabašević

 

Svadbena žurka bila je posvećena Betmenu, omiljenom mladoženjinom junaku. U stilu superheroja, tek venčani par se, lica prekrivenih maskama, spustio sa plafona direktno među zvanice.

Mirko Tabašević

 

Među gostima je bilo mnogo poznatih ličnosti: Seka Aleksić, Ana Stanić, Marija Kilibarda, Irina Vukotić, a Buzurovićima je lično čestitao i Stefanov profesor glume Predrag Ejdus

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti