Planirali su zajednički život, a onda se ona udala za njegovog kolegu: Danijela Buzurović je pre Stefana volela ovog glumca FOTO

Planirali su zajednički život, a onda se ona udala za njegovog kolegu: Danijela Buzurović je pre Stefana volela ovog glumca FOTO

Autor: | 24/01/2023

0

Bivši dečko Danijele Buzurović je poznati glumac

Davne 2006. godine regionalni mediji pisali su o razlazu poznatog para Nenada Stojmenovića i Danijele Jankov, danas Buzurović.

Posle velikog uspeha koji mu je donela serija „Mješoviti brak“, Nenad je prihvatio ulogu u prvoj hrvatskoj telenoveli „Ljubav u zaleđu“, zbog čega je skoro godinu dana živeo u Zagrebu, gde ga je lepa voditeljka često posećivala.

Pročitajte: Čestitamo - Jelena Bačić Alimpić postala baka, stigla devojčica nežnog imena FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Iako je sve nagoveštavalo da će se čuti svadbena zvona, usledio je raskid. Nenad je tada za hrvatske medije izjavio:

‒ Verovao sam da ćemo po završetku snimanja „Ljubavi u zaleđu“ i povratka u Beograd Danijela i ja započeti zajednički život. Međutim, prekinuli smo. Ne želim to da demantujem kad je tako.

Nenad se kasnije oženio i dobio sina Pavla, a Danijela je rekla „da“ Stefanu Buzuroviću, sa kojim je dobila sina i ćerku.

Pročitajte: Zavirite na tajnu proslavu Duškovog 38. rođendana - Slavljenik blistao u društvu svoje tri dame, konačno nešto lepo FOTO

Luka Šarac

 
 
 

Kada su Nenada 2013. u jednom intervjuu pitali da li je čuo da se njegova bivša devojka udala, odgovorio je:

‒ Znam, čuo sam to. Baš sam se obradovao, Stefan Buzurović je moj kolega. Čestitam i želim im sve najbolje.

Pročitajte: Kakva luda svadba - Tek venčani Danijela i Stefan sišli sa plafona među zvanice, mladinu venčanicu kreirala ova pevačica

Mirko Tabašević

 

Nenada Stojmenovića publika je poslednjih godina uglavnom mogla da vidi na sceni Narodnog pozorišta, a na male ekrane vratila ga je serija „Radio Mileva“. Zanimljivo je da skoro dve decenije posle „Mješovitog braka“ Dara Džokić ponovo igra njegovu majku.

‒ Povezan sam sa njom na poseban način. Četiri godine smo snimali seriju „Mješoviti brak“, pa volim da kažem kako sam glumački prohodavao uz Daru. Bio sam klinac i lepo me je prihvatila ‒ prisetio se Nenad koji je, iako je tek zakoračio u četrdesete, potpuno osedeo, što mu je dalo neki novi šarm.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti