Ljubav dolazi preko stomaka: Danijela i Stefan Buzurović podelili recept za ćuretinu "Oženi me", idealan put do muškog srca

Ljubav dolazi preko stomaka: Danijela i Stefan Buzurović podelili recept za ćuretinu "Oženi me", idealan put do muškog srca

Autor: | 15/10/2022

0

Danijela i Stefan Buzurović podelili zanimljiv recept

Jedan od omiljenih parova sa javne scene je zasigurno Buzurović duo. Danijela i Stefan su kolege, prijatelji, ali pre svega supružnici koji se punih devet godina odlično slažu, a jedno od mesta gde su uigran tandem je nesumnjivo kuhinja.

Danijela i Stefan su prilikom gostovanja u “Praktičnoj ženi” pokazali recept za idealan porodični ručak, doduše neobičnog naziva. U pitanju je ćuretina "Oženi me", pa ne sumnjamo da je Danijela svog supruga osvojila upravo ovim specijalitetom.

Pročitajte: Kakva luda svadba - Tek venčani Danijela i Stefan sišli sa plafona među zvanice, mladinu venčanicu kreirala ova pevačica (foto)

Praktična žena printscreen

 

Za ovaj obrok trebaće vam:

 

- 400g ćurećeg filea sečenog na šnicle

- 50g putera

- 250ml neutralne pavlake

- 50g sušenog paradajza

- so i biber

- 1 šolja parmezana

- majčina dušica

Pročitajte: Nestor i Klara skaču od radosti - Porodica Buzurović nikad srećnija, stiže pojačanje (video)

Praktična žena printscreen

 

Priprema

Šnicle ćurećeg filea ispržite sa obe strane na puteru, a zatim izvadite iz tiganja. U masnoću koja je ostala sipajte neutralnu pavlaku, sušeni paradajz sitno seckan i parmezan. Krčkajte pet minuta dok ne dobijete sos, potom vratite šnicle i krčkajte još par minuta sve zajedno. Poslužite uz mlade krompiriće.

Pročitajte: Kreativno i originalno - Dom Danijele i Stefana Buzurovića deca obožavaju, odlazak u igraonicu nije potreban (foto)

Praktična žena printscreen

 

Uz ovaj ručak odlično ide salata neobičnog spoja ukusa. U pitanju je kombinacija jagoda i špargli, a priprema je više nego jednostavna.

Špargle operite, isecite drvenasti deo te ih isecite na dužinu od 2-3cm. Izgrilujte ih na maslinovom ulju. Malo prohladite te pomešajte sa jagodama sečenim na četvrtine, rukolom i feta sirom. Izmešajte salatu i prelijte prelivom. Prijatno!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti