Portret savršene porodice: Buzurovići sa decom na koncertu, Klara i Nestor su mamina i tatina kopija, pogledajte kako su porasli FOTO

Portret savršene porodice: Buzurovići sa decom na koncertu, Klara i Nestor su mamina i tatina kopija, pogledajte kako su porasli FOTO

Autor: | 25/11/2022

0

Deca Danijele i Stefana Buzurovića su mamina i tatina kopija

Kada se pominju najskladniji parovi iz javnog života, Danijela i Stefan Buzurović uvek se nađu na listi. Od kako su se upoznali 2012. godine postali su nerazdvojni, venčali su se posle samo 23 dana poznanstva, a kao kruna njihove ljubavi došli su ćerka Klara i sin Nestor.

Pročitajte: Kakva luda svadba - Tek venčani Danijela i Stefan sišli sa plafona među zvanice, mladinu venčanicu kreirala ova pevačica (foto)

ATA Images

 

Mnogi će reći da je njihova ljubavna priča filmska, a porodica kao iz reklame što potvrđuje najnovija fotografija sa sinoćnjeg koncerta holandskog violiniste Andrea Rjua.

Pročitajte: Nestor i Klara skaču od radosti - Porodica Buzurović nikad srećnija, stiže pojačanje (video)

Ata Images

 

Porodica Buzurović na ovaj događaj došla je vidno raspoložena, a uvek šarmantne roditelje zasenili su mališani. Klara je imala neodoljiv stajling u roze tonovima, dok je Nestor preko elegantnog odela nosio kaput, a glavni utisak pri pogledu na fotografiju je da su deca Danijele i Stefana Buzurovića njihove kopije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti