Njihova ljubavna priča je filmska: Važe za jedan od najskladnijih parova a venčali su se posle 23 dana poznanstva!

Njihova ljubavna priča je filmska: Važe za jedan od najskladnijih parova a venčali su se posle 23 dana poznanstva!

16/05/2021

1

Danijela i Stefan Buzurović plene harizmom gde god da se pojave. Poznati bračni par važi za jedan od najskladnijih i najduhovitijih na javnoj sceni, a pre nekoliko dana su proslavili osmu godišnjicu braka.

Pročitajte: Stefan Buzurović - Ja Danijelu nisam osvajao, ona se meni dogodila

Kolege, prijatelji, muž i žena... Da veza na poslu ponekad može i da uspe najbolje pokazuju Danijela i Stefan Buzurović. Par "Prve" televizije ima ljubavnu priču koja bi mogla da se prenese na filmsko platno. Ono što se ne zna je da je Danijela Stefanu izgovorila sudbonosno "da" nakon samo 23 dana zabavljanja. Upoznali su se u šminkernici a garderoberka Vesna je voditeljki rekla da će se udati za Stefana jer su isti.

Nakon tri nedelje veze stali su na "ludi kamen" 2012. godine, na dan kada je prognoziran smak sveta u najstrožoj tajnosti. Crkveno venčanje obavljeno je nekoliko meseci kasnije.

Pročitajte: Danijela i Stefan Buzurović - Slatke porodične pustolovine

- Toliko smo bili sigurni u naše osećaje da smo sami požurivali stvari - otkrila je voditeljka u jednom intervjuu a njen suprug se nadovezao: 

- Zajedničko nam je da ne volimo da išta prepuštamo slučaju, tako da se i naša priča nije odvijala nekontrolisano. Od početka smo određivali tempo koji nam prija. Mnogima je delovalo brzo, ali nama je bilo taman kako smo želeli. Nema razloga da se propuštaju predivni trenuci samo zato što je nešto neuobičajeno ili neko drugi smatra da je prerano. Aman, u se i u svoje kljuse - zaključio je Stefan.

Pročitajte: Porodica Buzurović - Mi se u izolaciji ludo zabavljamo

Kao kruna velike i nesvakidašnje ljubavi stigli su Nestor i Klara, a da je kod Buzurovića sve neverovatno govori i podatak da je Danijela oba deteta na svet donela u utorak, 17. u mesecu nešto pre podneva.

 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti