Igra sudbine: Bivši dečko Anastasije Ražnatović POSTAJE OTAC, buduća mama otkrila pol bebe FOTO

Igra sudbine: Bivši dečko Anastasije Ražnatović POSTAJE OTAC, buduća mama otkrila pol bebe FOTO

Autor: | 19/05/2023

0

Bivši dečko Anastasije Ražnatović postaje otac

Posle raskida petogodišnje veze, Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić krenuli su dalje. Za kratko vreme oboje su pronašli novu ljubav.

Ćerka Cece Ražnatović nedavno nas je obradovala vestima da će ona i njen izabranik, fudbaler Nemanja Gudelj, do kraja godine postati roditelji, a prinova stiže i u dom Đorđa Kuljića i njegove devojke Mile Radojević.

Instagram

 

Đorđe i Mila pohvalili su se na Instagramu da će postati roditelji, a fotografija sa romantičnog krstarenja otkriva da će, baš kao Anastasija i Nemanja, dobiti devojčicu.

Budućoj mami već se nazire stomak, dok osmeh na Kuljićevom licu, koji ponosno maše roze bakljom, govori više od hiljadu reči.

Pročitajte: Trudnička haljina i sve veći stomak - Anastasija i Gudelj uslikani u šetnji Seviljom FOTO

Instagram

 

- Više puta sam rekla da mu želim sve najbolje i da ima pravo da bude s kim god želi, kao što i ja imam to pravo. Idemo dalje, to je potpuno normalno. Ko god da je u pitanju, zaista mu želim sreću, i to je sve što imam da kažem na tu temu – prokomentarisala je posle raskida Anastasija novu vezu svog bivšeg dečka, ne pominjući mu ime.

Pročitajte: Čekala se njegova reakcija - Evo šta Đorđe Kuljić misli o novoj vezi Anastasije Ražnatović

Instagram

 

Podsetimo, Đorđe potiče iz ugledne novosadske porodice, u kojoj se uspeh prenosi s kolena na koleno. Dugo je živeo u Americi, gde se i školovao. Prethodno je završio elitnu srednju školu u Švajcarskoj. U vreme dok je živeo u Njujorku družio se sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija Anjom, sa kojom ga i danas vezuje blisko prijateljstvo, koja je svojevremeno otkrila da su u Velikoj jabuci bili i cimeri. Među Kuljićevim poznatim drugovima je i prvi reket planete Novak Đoković.

Pročitajte: Zagrljeni se ljube na ulicama Čikaga - Nova devojka Đorđa Kuljića objavila prvu fotografiju sa svojim zgodnim i bogatim dečkom

ATA Images

 

Nastavljajući stopama oca, uspešnog biznismena, Đorđe je sa one strane Atlantika ušao u poslovne vode i sada upravlja velikom kompanijom za transport – počeo je sa jednim kamionom, a danas ih poseduje više od sto, i svi rade punom parom. Upućeni kažu da je veliki hedonista i da baš ume da uživa u svemu što se podrazumeva kada raspolažete sa mnogo novca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti