Novi početak: Anastasija se iselila iz Đorđevog stana, komšije otkrivaju kako se nosi sa raskidom (foto)

Novi početak: Anastasija se iselila iz Đorđevog stana, komšije otkrivaju kako se nosi sa raskidom (foto)

Autor: | 22/02/2022

0

Anastasija napustila luksuzni stan na Dorćolu

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić prošle nedelje zvanično su objavili da je njihovoj ljubavi došao kraj. Iako su se mnogi nadali pomirenju, izgleda da je mladi par definitivno stavio tačku na petogodišnju vezu.

U prilog tome govori i činjenica da je Anastasija napustila luksuzni stan u kome je krajem prošle godine otpočela zajednički život sa svojim izabranikom i vratila se u porodičnu kuću na Dedinju.  

Pročitajte: Ostaje sam u luksuznom stanu, od venčanja ništa - Anastasija i Đorđe raskinuli!

‒ Video sam Anastasiju u subotu, došla je predveče da pokupi neke stvari iz stana. Mislim da je dosad sve uspela da preseli. Žao nam je što je otišla odavde, bili su lep par. Tek što se uselila, a već se iseljava. Donela je mnogo stvari, ni ona se nije nadala da će se romansa završiti tako brzo. Dugo su uređivali stan, ali eto... Ipak, delovala mi je sasvim u redu, nije bila tužna. Brzo je sve završila, dva-tri puta se penjala gore-dole sa nekim kutijama. Sa njom je bila i drugarica. Dole kod garaže čekao je vozač – ispričao je komšija nekadašnjeg para za Kurir.

Pročitajte: Biće ovo godina raskida, Anastasija Ražnatović šokira - Sve je njegova krivica, nije ga sramota! (video)

Instagram

 

Podsećamo, Anastasija i Đorđe raskinuli su posle pet godine veze. Očekivalo se da će se veriti, pa i venčati, ali je nešto krenulo po zlu. Kako se navodi u zvaničnom saopštenju, razlog raskida je razdvojenost, ali i druge u ovom momentu nepremostive razlike.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti