Anastasija i Đorđe konačno prelomili: Došao je i taj dan

Anastasija i Đorđe konačno prelomili: Došao je i taj dan

Autor: | 31/03/2021

0

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić posle četiri godine veze konačno su doneli odluku da svoj zajednički život otpočnu u prestonici. Najpoznatija mlada pevačica godinama živi na relaciji Beograd - Novi Sad i neretko je isticala da joj to u mnogome prija, ali došlo je vreme za promene.

Pročitajte: O ovome će se pričati danima - Šta to Anastasija Ražnatović nestrpljivo očekuje?

 

 

 

Pevačica i njen dečko za nekoliko nedelja počinju zajednički život u Beogradu. Sada, kada su već četiri godine zajedno, shvatili su da je došao trenutak da prvi put urede svoj dom. Kupili su stan u luksuznom kompleksu u blizini Kalemegdana, pa ovih dana uz pomoć arhitekte sa ushićenjem osmišljavaju svaki detalj životnog prostora.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić - Vreme je za veridbu?

 

 

Dečko Anastasije Ražnatović živi u Novom Sadu, a čim je veza postala ozbiljna lepa pevačica počela je da provodi mnogo više vremena kod njega nego u rodnom gradu. Govorila je čak da u Beograd navrati samo da bi se videla sa porodicom i da završi poslovne obaveze, a kada pravi paralelu između dva grada, kaže:

‒ Jako mi prija energija Novog Sada. Život se odvija znatno sporije nego u Beogradu, što smeta mnogima kad prvi put dođu, a meni je baš to veliki plus. Beograd je znatno veći, brže se živi, ni za šta se nema mnogo vremena.

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić - Savršen balans između mira i gradske vreve

Luka Šarac

 

Mada jedva čekaju useljenje, verujemo da će par i dalje živeti u dva grada, uspostavljajući savršen balans između vojvođanskog mira i neodoljive beogradske vreve.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još