Oženio se Đorđe Kuljić, bivši dečko Anastasije Ražnatović! Prva fotografija sa tajnog venčanja, mlada je kao san FOTO

Oženio se Đorđe Kuljić, bivši dečko Anastasije Ražnatović! Prva fotografija sa tajnog venčanja, mlada je kao san FOTO

Autor: | 15/06/2023

1

Oženio se Đorđe Kuljić

Godinu i po dana nakon raskida petogodišnje veze sa Anastasijom Ražnatović, Đorđe Kuljić započeo je novo životno poglavlje. Naime, mladi biznsimen, rodom iz Novog Sada, zavetovao se na večnu ljubav svojoj izabranici Mili Radojević.

Boško Karanović

 

Iako su mladenci želeli da svoj najsrećniji dan sačuvaju od znatiželjne javnosti, to im ipak nije pošlo za rukom. Na društvenim mrežama osvanulo je nekoliko fotografija sa intimnog slavlja, organizovanog u krugu najbliže porodice i prijatelja, a glavni “krivac” je presrećni otac lepe mlade.

Instagram

 
 

O Mili Radojević, ubuuduće Kuljić, nema mnogo podataka, osim da je nedavno proslavila 22. rođendan. Par je, takođe, pre mesec dana objavio da će uskoro postati roditelji kao i da s nestrpljenjem čekaju da zagrle svoju ćerkicu.

Pročitajte: Opasna Anastasija - O bivšem sve najbolje, a o njegovoj novoj devojci ovako

 

Đorđe i Mila zajedno su godinu dana, tokom zabavljanja su dosta vremena proveli u putovanjima, a na mrežama se mogu naći njihove fotografije iz Amerike, gde Kuljići imaju porodičan biznis.

Instagram

 

Nije tajna da su Kuljići izuzetno imućna porodica, ali sudeći po fotografijamakoje su stigle do javnosti, želja im je bila da ceremonija bude skromna, bez neke velike pompe. Mladoženja je obukao tamno odelo, bez uobičajene kravate, dok je mlada nosila kratku belu haljinu sa mašnom na struku i elegantne sandale.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Maja 10:24 16.06.2023
Odgovori

Pa normalno, nisu prazilukovici ps da svi moraju da vide koliko sljasti. Kada ste videli nekog stvarno bogatog, da se pinasa tako? To radi samo prost svet koji je dosao do nekih para.

hellomagazin.rs hellomagazin