Čestitamo! Bivši dečko Anastasije Ražnatović postao otac, beba ugledala svet daleko od Srbije

Čestitamo! Bivši dečko Anastasije Ražnatović postao otac, beba ugledala svet daleko od Srbije

Autor: | 26/10/2023

0

Anastasija Ražnatović promenila je prezime i postala Gudelj, a i njen bivši je još davno krenuo dalje. I Đorđe Kuljić se oženio otprilike u isto vreme. Mladi novosadski biznismen u junu je stao na ludi kamen sa izabranicom Milom, a sada je stigla još jedna lepa vest. Kako HELLO! ekskluzivno saznaje – postao je otac.

Boško Karanović

 

Mila Radojević bila je trudna i na venčanju, tako da se znalo da beba stiže početkom jeseni. Porodila se juče u Americi, a dobili su ćerku čije ime za sada nije poznato.

Instagram

 

Sa one strane Atlantika Đorđe vodi kompaniju koja se bavi transportom robe kamionima. Oženio se godinu i po dana posle raskida sa Cecinom ćerkom, s kojom je ostao u korektnim odnosima.

Pročitajte: Opasna Anastasija - O bivšem sve najbolje, a o Kuljićevoj novoj devojci ovako

Dugo su bili zajedno, čak su počeli da žive u luksuznom stanu na Dorćolu, a onda iznenadili javnost objavom da se rastaju.

Instagram

 

Anastasija je danas srećna pored Nemanje Gudelja, kojem je nedavno izgovorila sudbonosno “da”. Đorđa su povezivali sa nekoliko poznatih dama iz javnog sveta, ali potvrdio je samo ljubav sa Milom, koju je letos i odveo pred oltar.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin