Čekala se njegova reakcija: Evo šta Đorđe Kuljić misli o novoj vezi Anastasije Ražnatović

Čekala se njegova reakcija: Evo šta Đorđe Kuljić misli o novoj vezi Anastasije Ražnatović

Autor: | 16/04/2022

0

Đorđe Kuljić iznenadio rekacijom na Anastasijinu novu vezu

Početkom godine Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić u zajedničkom saopštenju otkrili su da je njihovoj priči posle pet godina došao kraj. Razloge nisu objašnjavali, ali su istakli da se nije umešala treća osoba i da će ostati prijatelji. To su ubrzo i potvrdili na jednom događaju na kome su se sreli i najljubaznije pozdravili.

Pročitajte: Fotografije ne lažu - Anastasiji Ražnatović aplaudiraju na šmekerskom potezu posle raskida (foto)

Boško Karanović

 

Ne znamo kako glasi trenutni emotivni status mladog biznismena, ali zgodna pevačica već je pronašla novu ljubav. To je fudbaler Nemanja Gudelj, koji igra u Španiji.

‒ Đorđe i ja smo odrasli ljudi, civilizovano smo se razišli i nastavili svako svojim putem. On me nikada nije razočarao i povredio. Divna je osoba i stvarno mu od srca želim lep život i budućnost – rekla je nedavno.

Pročitajte: Kuljići su prošlost - Oca Nemanje Gudelja zna ceo svet, a ovo je Cecina prija Olivera (foto)

Instagram

 

Ubrzo posle raskida Kuljić je otputovao u Zagreb, gde se zabavljao na rođendanu dobre prijateljice. Osmeh na licu otkrio je onima koji su ga prepoznali da uživa u svakom trenutku i da se može živeti i bez Anastasije.

Kako iz bliskih izvora saznajemo, nije mu nimalo teško palo saznanje da je njegova bivša devojka ponovo zaljubljena i verovatno srećna, mada je veza još sveža, traje tek mesec dana. On je, kažu, sa tom pričom raskrstio istog trenutka kada su raskinuli i želi joj svu sreću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti