Da raščistimo jednom za svagda: Vanbračni sin Marinka Rokvića sa suprugom stigao u Beograd, Slavica rekla svoje FOTO

Da raščistimo jednom za svagda: Vanbračni sin Marinka Rokvića sa suprugom stigao u Beograd, Slavica rekla svoje FOTO

Autor: | 19/05/2023

0

Vanbračni sin Marinka Rokvića stigao u Beograd

Marinko Rokvić bio je veliki pevač, ali i veliki gospodin. Privatni život nikada nije eksponirao, ali ništa nije ni sakrivao.

Poslednje četiri decenije proveo je uz suprugu Slavicu i sinove Nikolu i Marka, a za razliku od nekih svojih kolega otvoreno je priznao da ima i sina Daria, koji je rođen 1980. godine u Sarajevu.

Mirko Tabašević

 

Marinko je sina priznao i dao mu svoje prezime, iako se sa Dariovom majkom Milom nikada nije oženio.

- Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, on me je zagrlio i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina, tada sam se već malo opustio - ispričao je jednom prilikom Dario, koji se davnih dana sa majkom odselio u Kanadu.

Pročitajte: Danas bih mu rekao samo jedno... Porodica obeležila godišnjicu smrti Marinka Rokvića, Slavicu slomila sećanja FOTO

Facebook

 

Uprkos tome što nisu odrasli zajedno, sa braćom po ocu, Markom i Nikolom, Dario i danas gaji blizak odnos.

- Za to što smo ovakav “trojac” možda je najzaslužnija njihova majka Slavica. Vodila me je sa njima na letovanje, na Marinkov novogodišnji nastup... Svaka joj čast, neko drugi me ne bi tako prihvatio.

Pročitajte: Miroslav Ilić postao deda! Vanbračni sin Devin dobio ćerku, dao joj najstarije žensko ime na svetu FOTO

Instagram

 

Dario se u Kanadi oženio lepom Portugalkom Nadiom, sa kojom ima dva sina, Romea i Matea, a par ovih dana boravi u Beogradu u poseti porodici Rokvić.

Ispod fotografije na Instagramu koju je objavio Nikola, Slavica Rokvić stavila je četiri srca, jedno crveno i tri plava. Ako je do sada neko i sumnjao kakvi su odnosi unutar porodice Rokvić, dileme zaista više nema.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti