Vanbračni sin podario mu je Romea i Matea: Ovo su preslatki unuci Marinka Rokvića koji žive u Kanadi FOTO

Vanbračni sin podario mu je Romea i Matea: Ovo su preslatki unuci Marinka Rokvića koji žive u Kanadi FOTO

Autor: | 02/04/2023

0

Vanbračni sin Marinka Rokvića sa porodicom živi u Kanadi

Marinko Rokvić bio je veliki pevač, ali i veliki gospodin. Privatni život nikada nije eksponirao, ali ništa nije ni sakrivao. 

Poslednje četiri decenije proveo je uz suprugu Slavicu i sinove Nikolu i Marka, a za razliku od nekih svojih kolega otvoreno je priznao da ima i sina Daria, koji je rođen 1980. godine u Sarajevu. 

Pročitajte: Danas bih mu rekao samo jedno... Porodica obeležila godišnjicu smrti Marinka Rokvića, Slavicu slomila sećanja FOTO

Instagram

 

Iako se sa Dariovom majkom Milom nikada nije oženio, Marinko je sina priznao i dao mu svoje prezime. 

- Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, on me je zagrlio i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina, tada sam se već malo opustio - ispričao je jednom prilikom Dario, koji se davnih dana sa majkom odselio u Kanadu.

Pročitajte: Veliko prijateljstvo sa porodicom Rokvić - Jelena Karleuša ovo nikada neće zaboraviti Nikoli i Marinku

Facebook

 

Uprkos tome što nisu odrasli zajedno, sa braćom po ocu, Markom i Nikolom, i danas gaji blizak odnos. 

- Za to što smo ovakav “trojac” možda je najzaslužnija njihova majka Slavica. Vodila me je sa njima na letovanje, na Marinkov novogodišnji nastup... Svaka joj čast, neko drugi me ne bi tako prihvatio.

Pročitajte: Rodila je Marinku vanbračnog sina, Slavica o njoj misli samo JEDNO - Evo kako izgleda žena koja je bila tajna ljubav Marinka Rokvića FOTO

Instagram

 

Dario je sa ocem bio u kontatku do njegove smrti. 

- Bio je jako ponosan na sve nas, šta smo postigli i kako smo dobri roditelji prema našoj deci. Velika je stvar što smo bliski. I moja, Markova i Nikolna deca su bliska.

Dario se u Kanadi oženio lepom Portugalkom Nadiom, sa kojom ima dva sina: Romea i Matea.

Facebook

 

- Sinovi ne slušaju Marinkove pesme, jer ne govore srpski, ali su svesni da je njihov deda bio velika zvezda - otkrio je Dario i priznao: - Od oca sam nasledio da sam vredan, ali ne i talenat za pevanje.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti