Danas bih mu rekao samo jedno... Porodica obeležila godišnjicu smrti Marinka Rokvića, Slavicu slomila sećanja FOTO

Danas bih mu rekao samo jedno... Porodica obeležila godišnjicu smrti Marinka Rokvića, Slavicu slomila sećanja FOTO

Autor: | 29/10/2022

0

Pomen Marinku Rokviću 

Održan je pomen Marinku Rokviću, legendi narodne muzike, koji je preminuo pre godinu dana nakon duge i teške borbe sa rakom pankreasa. Njegovu večnu kuću na Bežanijskom groblju posetili su supruga Slavica i sinovi Nikola i Marko.

ATA Images

 

Bol ne prolazi, ali njegovi najbliži čuvaju uspomenu. Pre nego što je na spomenik spustio crvene gerbere, Nikola se obratio okupljenima koji su došli Marinku na pomen.

- Bio je divan roditelj, dobar uzor, a kada bilo potrebe i strog otac. Pamtiću ga u najlepšem mogućem smislu. Ostavio je za sobom mnogo pesama, ali izdvojio bih „Polomio vetar grane“. Svakodnevno ga spominjemo i mislimo na njega. Da mogu još jednom da ga vidim, rekao bih mu da ga volim. Trudiću se da decu naučim pravim porodičnim vrednostima, kakve je on preneo meni – prenose beogradski portali reči popularnog pevača.

Pročitajte: Težak dan za porodicu Rokvić - Nikola i Marko ne odvajaju se od majke, telefon samo zvoni (video)

ATA Images

 

- Moj otac bio je jako emotivan čovek sa pravim načelima. Imao je širinu za sve ljude, čime god da su se bavili, svima je pristupao na isti način. Imao je snage za sve – dodao je Nikola.

Pročitajte: Bol ostaje, život ide dalje - Slavica Rokvić ponovo nasmejana, porodica slavi FOTO

ATA Images

 

Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra 2021, u 68. godini. Pored brojnih hitova, za sobom je ostavio trojicu sinova i unuke. Supruga Slavica na pomenu se držala hrabro i dostojanstveno, mada su je u jednom trenutku slomila sećanja. Večnu kuću čuvenog pevača danas su obišli i njegovi prijatelji i kolege, među njima Saša Matić sa suprugom Anđelijom i harmonikaš Miša Mijatović.

Pročitajte: Slavica Rokvić konačno u javnosti posle Marinkove smrti, sva u crnom, jedan detalj sve oduševio (foto)

ATA Images

 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još