Marinku bi srce zaigralo, Slavica u suzama: Braća Rokvić zagrljeni zapevali posle očevog pomena, proći će vas jeza (video)

Marinku bi srce zaigralo, Slavica u suzama: Braća Rokvić zagrljeni zapevali posle očevog pomena, proći će vas jeza (video)

Autor: | 16/12/2021

0

Nikola i Marko Rokvić ujedinjeni u svom bolu 

Večnu kuću Marinka Rokvića, četrdeset dana posle njegove smrti, juče je obišla cela porodica sa suprugom Slavicom na čelu, koja je na grob položila buket belih kala. Iako su se trudili da budu jaki, emocije su ih nadvladale kada su sveštenici počeli da čitaju molitvu.

Pročitajte: 40 dana od smrti Marinka Rokvića - Vanbračni sin stigao iz Kanade, neutešna supruga Slavica na grob donela bele kale (foto)

ATA Images

 

Nikola, MarkoDario, složni kao jedno, nemo su stajali pored očevog groba, neutešni jer su zauvek izgubili najveći životni oslonac.

- Dariova deca su u Kanadi, a on je došao na pomen. Zbog svega što je imao prethodno dogovoreno, nije mogao da dođe na sahranu, ali sada je s nama u Beogradu i ostaće 10 dana – otkrio je Nikola Rokvić u intervjuu za novi Story.

Ata Images

 

Svesni da je Marinko živeo za muziku, članovi porodice Rokvić posle pomena okupili su se u jednom beogradskom restoranu da popiju za njegovu dušu I evociraju brojne uspomene.

Pročitajte: Nikola Rokvić objavio potresnu fotografiju, ovako je Marinko izgledao u poslednjim danima života (foto)

Instagram printscreen

 

U jednom trenutku Nikola i Marko Rokvić su se zagrlili i zapevali jednu od Marinkovih omiljenih pesama.

Toliko tuge, sete i ljubavi u jednom video-zapisu... Naježićete se.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti