Prva ljubav Marinka Rokvića bila je ona, rodila mu je sina Darija ali je nikada nije oženio (foto)

Prva ljubav Marinka Rokvića bila je ona, rodila mu je sina Darija ali je nikada nije oženio (foto)

Autor: | 16/04/2022

0

Prva ljubav Marinka Rokvića zvala se Mila

Uz ime Marinka Rokvića često ide odrednica „gospodin“, s punim pravom. Dostojanstven je bio na sceni, ali i u privatnom životu.

Kada je 1980. godine dobio sina Daria, bez razmišljanja mu je dao svoje prezime, iako se sa njegovom majkom Milom nikada nije oženio.

Pročitajte: Dom Slavice i Marinka Rokvića građen je sa puno ljubavi - Ovde su proveli najlepše godine života (foto)

Facebook

 

‒ Ja sam imao super detinjstvo dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine ‒ rekao je jednom prilikom Dario, koji je u odličnim odnosima i sa braćom po ocu, Markom i Nikolom.

Pročitajte: Marinku bi srce zaigralo, Slavica u suzama - Braća Rokvić zagrljeni zapevali posle očevog pomena, proći će vas jeza (video)

Instagram

 

Njegova majka Mila nikada se nije eksponirala u javnosti, ali je privatno negovala prijateljske odnose sa ocem svog sina.

‒ Moja mama je divna žena. Uvek se trudila da mi priušti više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom, ali takva je sudbina. Voleo bih i da smo bliže, ali tehnologija napreduje i u stalnom smo kontaktu.

Facebook

 

Prva ljubav Marinka Rokvića sinu je bila ogromna podrška 

Dario Rokvić je, baš kao i njegova braća, našao porodičnu sreću. Oženjen je Portugalkom, sa kojom ima dva sina, Romea i Matea.

S obzirom na to da živi u Kanadi, Dario, koga je otac zvao Daki, nije mogao da stigne na sahranu Marinka Rokvića, ali je u Beograd došao na četrdesetodnevni pomen. O ocu, koga je poslednji put video mesec dana pred smrt, je rekao:

Pročitajte: Nju je voleo pre Slavice - Velika ljubav Marinka Rokvića bila je dama čije ime zna ceo svet

Zoran Kuzamnović Munja

 

‒ Nije imao poslednju želju. Bio je vrlo ponosan na sve nas, na sve što smo postigli i kako smo dobri roditelji našoj deci. Bili smo bliski, i to je velika stvar. Moja, Markova i Nikolina deca su bliska. Vredan sam na oca, ali nisam talentovan za pevanje. Sinovi ne slušaju Marinkove pesme jer ne govore srpski, ali su svesni da je deda bio velika zvezda. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti