Nikola Rokvić objavio potresnu fotografiju, ovako je Marinko izgledao u poslednjim danima života (foto)

Nikola Rokvić objavio potresnu fotografiju, ovako je Marinko izgledao u poslednjim danima života (foto)

Autor: | 27/11/2021

0

Poslednja fotografija Marinka Rokvića će vas rasplakati 

Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra posle duge i teške bolesti. Iako je svoju najveću životnu borbu vodio mirno i tiho, njegova volja za životom bila je neverovatna. Supruga Slavica i sinovi Nikola i Marko ispoštovali su očevu želju da javnost ne sazna za njegovu bolest, pa je vest da je preminuo bila veliki šok.

Pročitajte: Nikad tužnija komemoracija - Kada su se začuli taktovi Marinkove numere "Polomio vetar grane", supruga Slavica se slomila od bola

ATA Images

 

Deset dana posle očeve sahrane Nikola Rokvić odlučio je da pokaže koliki je junak bio njegov otac. Sa veoma teškom dijagnozom, Marinko je, na iznenađenje lekara, stajao na svojim nogama i povrh svega uspeo da poslednji put izađe pred publiku. 

"Ko bi rekao da ćeš poslednji koncert imati sa svoja dva sina! Znam koliko si se radovao nastupu u prelepom Somboru! Dan ranije majka je nosila tvoje rezultate kod doktora, a doktor je pitao da li ovaj čovek može da hoda? A ti si, ljubavi moja održao koncert pred 10.000 ljudi kao u najbolje dane… Kakva snaga i koja volja za životom! Hvala ti na svemu što si nam pružio i ostavio u amanet! Sijaj u večnosti!", napisao je Nikola na svom profilu na Instagramu i otkrio kako je Marinko izgledao u poslednjim mesecima svog života. 

Pročitajte: Veliko prijateljstvo sa porodicom Rokvić - Jelena Karleuša ovo nikada neće zaboraviti Nikoli i Marinku

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti