Marinku bi suze krenule: Nikola i Marko u poseti polubratu, sad je jasno ko najviše liči na oca

Marinku bi suze krenule: Nikola i Marko u poseti polubratu, sad je jasno ko najviše liči na oca

Autor: | 22/11/2023

0

Vanbračni sin Marinka Rokvića ugostio braću u Kanadi

Nikola Rokvić ovih dana boravi u Kanadi, gde će pevati našim iseljenicima. Društvo sa one strane Atlantika prave mu braća Marko i Dario. To je otkrio i pratiocima na Instagramu, kojima je poslao razglednicu iz dalekog Vankuvera.

Mirko Tabašević

 

„Imati jednog brata je blago! Dva bogatstvo!!!”, napisao je popularni pevač uz zajedničku fotografiju, ispod koje se nižu komplimenti: „Nikola, ti si veliki čovek”, „Divni ste, momci”, „Roditelji imaju čime da se ponose”, „Uživajte u bratskoj ljubavi”...

Instagram

 

Marinko Rokvić, legenda folk muzike koji je preminuo pre dve godine, iz braka sa suprugom Slavicom ima Nikolu i Marka. No, pre nego što je upoznao njihovu majku, pevač je tokom mladalačke veze sa jednom Milom 1980. godine u Sarajevu dobio sina Darija.

Pročitajte: Prva ljubav Marinka Rokvića bila je ona, rodila mu je sina Darija, ali je nikada nije oženio

Za razliku od nekih kolega, Marinko nikad nije krio vanbračnog sina. Priznao ga je i dao mu svoje prezime. U emisiji „Kad anđeli spavaju” Dario je otkrio kako je izgledalo upoznavanje sa ocem.

Facebook

 

- Mama mi je rekla da idemo da upoznam oca. Bio sam uzbuđen, bilo je lepo. Kada smo se ugledali, zagrlio me je i poljubio. Sledeći put smo se videli u Beogradu, kada sam imao devet godina. Tada sam se već malo opustio.

- Videli smo se još par puta, a posle toga smo majka i ja otišli za Kanadu – ispričao je vanbračni sin Marinka Rokvića, dodavši da su se ponovo sreli kada je pevač imao koncert u Torontu.

Facebook

 

- Tu sam sa njim proveo neko vreme, sedam dana, a te godine su mi i Marko i Nikola poslali poruku. To je bio naš prvi kontakt. Napisali su mi „Ćao, brate”, i ja sam im uzvratio. Tako smo počeli da se dopisujemo. Prvi put smo se videli 2000. godine i baš mi je bilo drago. Jedva sam čekao da ih upoznam.

Instagram

 

Danas su, kako je Dario rekao, uspešan trojac, za šta je najviše zaslužna Slavica Rokvić.

- Ona me je povela sa njima na letovanje, zajedno smo išli i na Marinkov novogodišnji nastup. Svaka joj čast, jer neko me ne bi tako prihvatio. Ponosan sam na braću, oni su divni momci, vrlo talentovani. Sve najbolje o njima mislim.

Instagram

 

I Nikola se jednom prilikom prisetio upoznavanja sa starijim bratom.

- Bilo mi je čudno, imao sam 15 godina. Razmišljao sam, kako sad još neko pored Marka... Brzo smo se zbližili, odmah smo se “skontali”. Zajedno smo se igrali i družili. Zahvalan sam Bogu na Dariju i na svemu tome.

Pročitajte: Vanbračni sin Marinka Rokvića sa suprugom stigao u Beograd, Slavica rekla svoje

Dario i danas živi u Kanadi. Oženjen je Portugalkom Nadiom s kojom ima dva sina, Romea i Matea. Oni ne govore srpski, ali znaju da im je deda bio velika muzička zvezda.

Facebook

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Najnovije vesti