Crni luk koji je pobedio... Jelena Karleuša iznela oštar stav o Lukinom nastupu, ovo baš boli FOTO

Crni luk koji je pobedio... Jelena Karleuša iznela oštar stav o Lukinom nastupu, ovo baš boli FOTO

Autor: | 05/03/2023

4

Veliku prašinu podigao je muzičar Luka Ivanović, poznat pod umetničkim imenom Luke Black koji će predstaviti Srbiju na ovogodišnjoj „Pesmi  Evrovizije“ koja se održava u Liverpulu. Osim svog glasa i pesme „Samo mi se spava“, Luka je pažnju javnosti privukao i svojim autentičnim izgledom, a sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, mladi umetnik, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Među prvima koji su se oglasili jeste Marija Šerifović i Konstarkta koje su mu čestitale pobedu, a onda je i pevačica Jelena Karleuša dala svoj sud ističući koje ipak bio njen favorit.

Pročitajte: Nepregledno imanje sa bazenom - Pogledajte kako izgleda prelepa porodična kuća Kristine Radenković na Fruškoj Gori FOTO

Ata Images

 

Zejna je sinoć morala da pobedi. Zašto? Pa kako zašto? Za početak je bila najbolji pevač na takmičenju. Crni luk koji je pobedio, nije ubo ton (fini dečko, nije kriv, ali niko ga se neće sećati za dva meseca. Tačka. Sorry not sorry. Ovo je surov posao, ne bajka za osetljivu decu, pa da mora da se pazi na njihova osećanja. Ko je razmišljao o Zejni i Džipsiju i njihovim osećanjima diskriminacije, nepravde, nemoći? Niko.) Dalje, jedina prava evrovizijska pesma je bila upravo od Zejne, jer ulazi u kategoriju "world music".

Crni luk je na silu pokušao da bude trip i artida, strancima proda njihovu foru, a sve ukupno je bilo samo jeftini krindž pokušaj. Mi ne možemo da prodajemo tu vrstu muzike i tripa strancima, jer će oni uvek biti bolji u tome od nas jer su u toj muzici prirodni i bolji. Sem ako nisi talentovan kao Džipsi, a crni luk nije. Da se razumemo, ja volim crni luk, ali ne u voćnom miksu.

Instagram

 

 

Komentari (4)

Loading
Šomi 19:05 05.03.2023
Odgovori

Njen ,,sud,, je jedino kompetentan,ona je završila muzičku akademiju na Lovćenu !!!!

Aleksandar 12:01 06.03.2023
Odgovori

Aj bre nestanite svi zajedno! Posle oslobođenja vama će se baviti doktori a vi ćete prodavati bižuteriju na nekoj kineskoj tezgi u 70-om.

pljuvstručnjak 19:47 06.03.2023
Odgovori

Ona je muzički pronalazak muzičkog stručnjaka uz Bokija 13

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još