Lorin: Tokom boravka u Beogradu dogovorila saradnju sa Željkom Joksimovićem

Lorin: Tokom boravka u Beogradu dogovorila saradnju sa Željkom Joksimovićem

Autor: | 07/02/2014

0

Zvezde takmičenja za Pesmu Evrovizije 2012. godine u Bakuu, švedska predstavnica i pobednica takmičenja te godine Lorin i srpska pop zvezda i višestruki učesnik na Evrosongu Željko Joksimović imali su priliku da se ponovo sretnu, ovog puta u Beogradu tokom snimanja najvećeg svetskog televizijskog muzičkog šou programa "X Faktor".
"Suparnici" iz Bakua, u Beogradu su bili zajedno, ali ovog puta u drugačijim ulogama. Dok je Lorin davala podršku mladim srpskim muzičkim talentima, Joksimović je obavljao svoju funkciju kao član žirija, ali i evrovizijskog prijatelja mlade Šveđanke.
- Veliko je zadovoljstvo videti ponovo Lorin na sceni, a posebno u Beogradu - rekao je Željko Joksimović i dodao:- I ona sama je svoju karijeru počela na sličnom takmičenju tako da njena podrška znači svim takmičarima X faktora Adria. Saradnja između nas dvoje je moguća u budućnosti, biće prilike da o tome razgovaramo u narednim mesecima.
Srdačan i prijateljski susret u Beogradu Lorin i Željka protekao je u znaku prisećanja na zajedničku evrovizijsku priču, ali i u znaku buduće saradnje. Joksimović je ovom prilikom pozvao Lorin da prisustvuje nekom od njegovih koncerata u Švedskoj ove godine, što je šarmantna Šveđanka sa radošću i prihvatila.

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin