Ne voli da se eksponira: Viktor Živojinović posle dužeg vremena u javnosti, ali sve oči su bile uprte u brata Filipa

Ne voli da se eksponira: Viktor Živojinović posle dužeg vremena u javnosti, ali sve oči su bile uprte u brata Filipa

Autor: | 03/06/2023

0

Lepa Brena i Senida napravile su pravi spektakl sinoć na Kalemegdanu, na događaju koji se iščekuje mesecima unazad. Iako su se mnogi bojali da će kiša da upropasti koncert, vreme je dobro poslužilo prisutne, te su se do kasno u noć Beogradom orili najveći hitovi dve balkanske muzičke dive. U publici su se očekivano našli i Filip i Viktor Živojinović, ali svi su primetili da neko tu fali.

ATA Images

 

Braća Živojinović došla su odvojeno na koncert, a prvi je stigao Filip, kog je Brenin muž Slobodan Boba Živojinović dobio u braku sa Zoricom Nikić. Nije bio raspoložen za slikanje, tako da je samo protrčao do ulaza. Svi su se zapitali gde mu je supruga Aleksandra Prijović, ali kako je pevačica skoro imala nastup u Štutgartu i nalazi se na evropskoj turneji, ona je opravdano izostala sa spektakla svekrve.

Pročitajte: Pronašla mu je poruke sa komšinicom, odmah ga izbacila iz zajedničkog doma - Zbog NJE je velikoj ljubavi došao kraj, Prija slomljena

ATA Images

 

Viktor se takođe pojavio sam, ali je bio voljan da ispozira mnogobrojnim fotografima. Mlađi sin Lepe Brene ne voli da se mnogo eksponira u javnosti, ali se pojavi svaki put kada mami treba da pruži podršku. Vidno dobro raspoložen, Viktor je uživao u mnogobrojnim hitovima kako svoje majke tako i Senide. Javnost je poslednji put imala priliku da vidi Viktora na snimcima sa proslave njegovog 25. rođendana, kada je priređena spektakularna žurka u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

Pročitajte: Vreme je da saznate šta mi Brena radi, NEIZDRŽIVO JE! Prijovićka konačno otkrila šta se dešava u domu Živojinovića, NASTAO MUK

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti