Porodica Jahić konačno na okupu: Lepa Brena oženila bratanca, gala slavlje u Novom Sadu, mlada oduševila (video)

Porodica Jahić konačno na okupu: Lepa Brena oženila bratanca, gala slavlje u Novom Sadu, mlada oduševila (video)

Autor: | 15/08/2022

0

Brat Lepe Brene Faruh Jahić u vikendu koji je za nama oženio je sina Edina, koji je sudbonosno „da“ izgovorio dugogodišnjoj izabranici Maji. Ovaj događaj u Novom Sadu posle mnogo godina okupio je celu porodicu, s obzirom na to da Brena i Faruk žive u Srbiji, dok je njihova sestra Fara dom pronašla u inostranstvu.

Pročitajte: Ja sam njena nesuđena ćerka - Sestričina Lepe Brene stigla u Srbiju, sličnost će vas zapanjiti (foto)

Instagram

 

Lepa Brena zapevala je na proslavi svog bratanca i goste podigla na noge, a njihovoj sreći nije bilo kraja, što je mlada i priznala. 

Instagram

 

„Nema tih reči koje mogu opisati naša osećanja. Pokušavam da smislim nešto lepo, ali mislim da su naše emocije juče sve rekle. Hvala svim gostima na svakom osmehu, zagrljaju i divnoj energiji. Hvala tetki Lepoj Breni na najboljem poklonu ikada, atmosfera uz vaše pesme bila je najemotivnija. Hvala svima još jednom. Volimo vas. Maja i Edin“, napisala je Maja, uspešni veb dizajner na Instagramu.

Pročitajte: Nisu ni nalik jedna drugoj - Ovo je rođena sestra Lepe Brene (foto)

Na svadbi se okupila cela porodica Jahić, koju javnost skoro i da nema priliku da vidi. Jahići se ne eksponiraju pa su tako svojevrsna misterija, ali su ovoga puta susret ovekovečili fotkom koju je pevačica podelila na svom profilu na Instagramu.

Instagram

 

„Šta ti je genetika. Niko nije ispod 178 cm visok. Svi smo tu, čuvari prošlosti i vladari sadašnjosti“, napisala je ponosno Brena.

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Posle slavlja, porodica je nastavila odmor u Crnoj Gori na Breninoj luks jahti od šest miliona evra. Jahta je bila usidrena u Porto Montenegru, pevačica je pokazala kako se sa sestrom Farom uživa i u prelepom zalasku suncu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin