Filip i Aleksandra Živojinović presrećni: Dva slavlja u jednom danu (foto/video)

Filip i Aleksandra Živojinović presrećni: Dva slavlja u jednom danu (foto/video)

Autor: | 07/09/2020

0

Filip i Aleksandra Živojinović i dalje nastavljaju da slave. Pre samo nekoliko dana Filip je proslavio svoj 35. rođendan, a Prija je odlučila da mu priredi kućnu gala žurku, sa prelepom tortom i dekoracijom. Ni skupocen poklon nije izostao, pa je na Filipovoj ruci zasijao sat vredan 25.000 evra, prenose domaći mediji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана 19. Авг 2020. у 5:08 PDT

Ali sada Filip i Aleksandra Živojinović ponovo imaju razlog za slavlje, tačnije dva razloga. Prvi, svakako i važniji jeste dan kada je njihov sin Aleksandar došao na svet. Iako je još šest meseca ostalo do pune druge godine, mama i tata proslavljaju svaki mesec.

- Osamnaest meseci gledam svet kroz tvoje oči, zžvote moj. Nikada lepši nije bio. Svaki dan tvog života je iznova najsrećniji mog. Volim te - napisao je ponosno Filip na "Instagramu" i objavio nikad viđenu sliku iz privatne arhive.

Pročitajte: Aleksandra u suzama, jedva došla do reči - Filip Živojinović prvi put o supruzi, prvom poljupcu, veridbi i sinu Aleksandru (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic) дана 6. Сеп 2020. у 9:33 PDT

Fotografija oca i sina koja je nastala tokom nedavnog porodičnog odmora porodice Živojinović načisto je raznežila pratioce. I mama Aleksandra oduševljeno je ostavila komentar ispod prelepe fotografije, a onda je i sama objavila čestitku upućenu sinu.

- Moj život je danas napunio 18 meseci. Volim te, srećo moja - Aleksandrina je čestitka koju je ispisala na preslatkoj fotografiji svoga jedinca.

Filip i Aleksandra Živojinović na proslavili Brajinog rođendan

Osim što su juče slavili 18 meseci malom Aleksandru, Filip i Aleksandra Živojinović imali su još jedan prelep razlog za slavlje. Njihov prijatelj Dragan Brajović Braja slavio je svoj rođendan na  kome su prisustvovale brojne naše poznate ličnosti.

Vesela žurka odigrala se pokraj bazena, a Prija je sa fanovima podeila i delić atmosfere.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана 6. Сеп 2020. у 8:13 PDT

Vesela, raspoložena i odabrana družina uživala je u dobroj pesmi i provodu pokraj bazena. Aleksandra je još jednom pokazala svoju zanosnu figuru u ljubičastom bikiniju i pobrala pregršt komplimenata.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram, instagram printscreen

Slične Vesti

Pročitajte još