Daleko od porodice ali nije sama: Prva objava trudne Anastasije, evo ko joj pravi društvo, vidi se da se obožavaju FOTO

Daleko od porodice ali nije sama: Prva objava trudne Anastasije, evo ko joj pravi društvo, vidi se da se obožavaju FOTO

Autor: | 28/04/2023

0

Trudna Anastasija Ražnatović uživa u drugom stanju

Anastasija Ražnatović uživa u drugom stanju u Španiji. Cecina ćerka čeka devojčicu sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljom, i kako smo juče saznali, uveliko je ušla u četvrti mesec. Anastasija i Nemanja već se spremaju za dolazak njihovog prvog deteta, a najavljeno je i intimno venčanje u Sevilji, kao i velika svadba kada se stvore uslovi za veću proslavu.

Instagram

 

Anastasija trenutno čeka papire za stalni boravak u Španiji pa zato ne može da napusti ovu zemlju. Kako dobro obavešten izbor navodi za domaće medije, pevačica će se poroditi u Španiji kako bi beba dobila papire te države. Proces za dobijanje stalnog boravka i dalje nije okončan i zato Anastasija ne može da poseti Srbiju, što je posebno boli jer joj porodica jako nedostaje.

Pročitajte: Olivera, imaš li srca - Majka Nemanje Gudelja rekla svoje, nije je omekšala ni Anastasijina trudnoća

Instagram

 

Iako je daleko od najbližih, Anastasija svakako nije sama. Nemanja joj je najveća podrška i sigurno je obasipa ljubavlju i pažnjom, a na snimku koji je Cecina ćerka objavila još neko joj stalno pravi društvo. U pitanju je bela mačka koju Anastasija obožava i vidi se da su potpuno nerazdvojne. Za Anastasiju se zna da je veliki ljubitelj životinja, te ne čudi što je njena prva objava na društvenim mrežama nakon vesti da je u drugom stanju upravo sa nežnim mačetom.

Pročitajte: Ljubav koju ni svekrva ne može da ubije - Anastasija Ražnatović slavi, sreću podelila sa celim svetom FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Magazin Venčanje

Slične Vesti

Najnovije vesti