Trudna Anastasija Ražnatović! Ceca potvrdila: Stiže nam treća beba! VIDEO

Trudna Anastasija Ražnatović! Ceca potvrdila: Stiže nam treća beba! VIDEO

Autor: | 27/04/2023

0

Trudna Anastasija Ražnatović

Anastasija Ražnatović i njen partner, fudbaler Nemanja Gudelj, čekaju bebu. Ćerka Cece Ražnatović već neko vreme živi u Sevilji, te je javnost samo čekala trenutak kada će iz njihovog doma stići lepe vesti. Kako navodi Blic, mlada pevačica je u četvrtom mesecu trudnoće.

Pročitajte: Velika fešta u Sevilji - Anastasija ispoštovala špansku tradiciju, Gudelj do zore lumpovao pod šatorom FOTO

Instagram

 
 

U emisiji „Ceca Show“, koja se emituje sutra, gledaoci će biti u prilici da čuju razgovor Anastasije i Cece, kao i prve izjave folk zvezde i Veljka Ražnatovića.

‒ Nemaš više mučnine ‒ upitala je Ceca Anastasiju.

‒ Nemam, prestalo je, sad je lagano. Kao da uopšte nisam trudna ‒ odgovorila je buduća majka.

‒ Posle divnih vesti da je u našu kuću došao Krstan, usledila je još jedna prelepa vest, još jedna trudnoća i još jedna beba kojoj se radujemo ‒ rekla je Ceca.

 

Anastasija Ražnatović nije se pojavila na nedavnoj proslavi punoletstva sestre Helene, ćerke Lidije Ocokoljić, što je mnoge nateralo da stave prst na čelo. Ako su toliko bliske, zašto mlada pevačica nije došla na zabavu o kojoj je pričao ceo grad?

Misteriju je rešila mama Ceca:

‒ Anastasija čeka papire, zato ne dolazi u Beograd.

Papiri se odnose na Španiju, u kojoj boravi poslednjih meseci. Njen dečko Nemanja Gudelj živi u Sevilji, za čiji klub igra. Međutim, upućeni kažu da bi Anastasija morala da se uda ako želi da dobije špansko državljanstvo. Zbog toga je njen profil „izbombardovan“ pitanjima da li se već udala za Nemanju, a ako nije, da li je možda u drugom stanju, što bi ubrzalo proceduru njenog preseljenja. Odgovor je konačno stigao...

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti