TRUDNA Severina! Pevačica na 51. rođendan pokazala STOMAK, čestitke ne prestaju FOTO

TRUDNA Severina! Pevačica na 51. rođendan pokazala STOMAK, čestitke ne prestaju FOTO

Autor: | 21/04/2023

0

Rođendan Severina obeležila fotografijom na kojoj je trudna

Severina Vučković, jedna od najatraktivnijih pevačica u regionu, danas puni 51. godinu. Hrvatska zvezda decenijama je u samom vrhu muzičke scene, dok je privatno majka jednog Aleksandra i žena koja se hrabro nosi sa svim teškoćama i životnim izazovima. Roditeljstvo joj je bez sumnje primarno, što se da zaključiti i po fotografiji koju je danas objavila.

Pročitajte: Neće ni tvoja goreti do zore, to ti obećavam! Severina prekinula tišinu, progovorila o svim greškama iz prošlosti

Jelena Balić

 
 

Severina je na Instagramu podelila sliku iz perioda dok je bila trudna, a njen blaženi izraz lica dokaz je koliko se radovala Aleksandru, kog je donela na svet pre 11 godina. Kako je otkrila, za bezuslovnu ljubav saznala je tek kad je postala majka.

Pročitajte: Duga tamna kosa je prošlost - Severina se OŠIŠALA do glave i ofarbala u plavo, javnost se šokirala FOTO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


„(Kao) od majke (sam) rođena pre pedeset i jedne godine. Pre malo više od 11, i sama sam postala majka te sama osetila šta je to bezuslovna ljubav. Nema na svetu ničeg lepšeg, nego kad vam prvi čestitar bude malo čudo koje je raslo ispod vašeg srca“, napisala je pevačica uz crno-belu fotografiju koja je oduševila njene pratioce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još