Jelena Karleuša uživa u čarima Dubaija, a tek da vidite ko joj pravi društvo...

Jelena Karleuša uživa u čarima Dubaija, a tek da vidite ko joj pravi društvo...

Autor: | 19/05/2024

0

Jelena Karleuša sa ćerkama u Dubaiju

Jelena Karleuša već nekoliko dana uživa na jednoj od svojih omiljenih destinacija, sa koje šalje provokativne fotografije, toliko vrele da ne smemo ovde da ih objavimo inače će se zapaliti ceo portal.

Popularna pevačica, koja je nedavno imala problema sa nalogom na Instagramu, ne prestaje da podiže prašinu, a u tome joj pomažu atraktivni kupaći kostimi koji, neki smatraju, otkrivaju i previše.

Instagram @karleusastar

 

Ona, naravno, ne mari mnogo za komentare i nikom ne dozvoljava da joj pokvari odmor. A našla se u istom gradu u kojem je pre nekoliko nedelja snimljen njen suprug Duško Tošić.

Pročitajte: Ćerki Jelene Karleuše i Duška Tošića bilo je namenjeno drugo ime, evo zašto su je nazvali Atina

Na Instagram storijima smenjuju se vrući kadrovi sa plaže sa onima iz provoda, i nema sumnje da atraktivna plavuša izaziva ogromnu pažnju gde god se pojavi.

I šeici se hvataju za glavu, kako je neko u šali prokomentarisao.

Instagram @karleusastar

 

Ako ste mislili da se JK u Dubaiju provodi sama, prevarili ste se. Paparaci su je slikali u društvu poslovnog saradnika, ali povela je i ćerke. Prepoznali smo ih na jednoj fotografiji iz bazena.

I dok je mlađa Nika aktivna na društvenim mrežama, naročito na Tiktoku gde ima čitavu armiju fanova, reklo bi se da Atini više odgovara da bude u ilegali.

Instagram @karleusastar

 

Poslednji put videli smo je sa mamom i sestrom pre nekoliko meseci u Parizu. 

Pročitajte: Ni srpski ni matematika - Ovo je omiljeni predmet Nike Tošić, ide na takmičenja i osvaja nagrade

Ćerke Jelene Karleuše rođene su istog dana. U septembru će Atina napuniti 16, a Nika 15 godina. Prošli rođendan proslavile su sa oba roditelja, i to je bio poslednji put da smo Jelenu i Duška videli zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Anhel / Ata images

Slične Vesti