Jelena Đoković u neočekivanom izdanju: Uslikana u centru Beograda, evo šta radi kad misli da je niko ne gleda FOTO

Jelena Đoković u neočekivanom izdanju: Uslikana u centru Beograda, evo šta radi kad misli da je niko ne gleda FOTO

Autor: | 31/03/2023

1

Jelena Đoković uslikana u centru Beograda

Novak Đoković prekjuče je u beogradskom Pioniru pratio utakmicu između košarkaša Crvene zvezde i Valensije, slikao se sa navijačima, publika mu je skandirala, a gde je za to vreme bila njegova supruga?

Pročitajte: Zna kako da održi strast i romantiku - Pogledajte gde je Novak izveo Jelenu za Dan žena, kamere sve zabeležile VIDEO

ATA Images

 

Ovog puta Jelena Đoković nije se spremala za pozorišnu predstavu, seminar ili koncert, već je kasne popodnevne sate iskoristila za šoping. Kamere emisije „Paparazzo lov“ uhvatile su je dok je izlazila iz jednog tržnog centra.

Pročitajte: Jelena Đoković se konačno skockala - Ovaj kombinezon poželećete da nosite tokom proleća, tek da vidite boju FOTO

printscreen Paparazzo lov

 

Ceo grad je gledao za njom, a neki su se začudili što je bila sama, bez obezbeđenja. No, Jelena se u svom gradu verovatno oseća sigurno i smatra da nema potrebe za pratnjom.

Kao uvek, bila je opuštena, a imala je i slušalice u ušima. Da li je razgovarala sa nekim od članova porodice ili je u hodu obavljala neku poslovnu aktivnost, ne znamo. Možda je, jednostavno, uživala u omiljenoj muzici?

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još