Nije lako biti Novakova supruga: Stajling Jelene Đoković ponovo pod lupom, samo se u nju gledalo na tribinama FOTO

Nije lako biti Novakova supruga: Stajling Jelene Đoković ponovo pod lupom, samo se u nju gledalo na tribinama FOTO

Autor: | 12/04/2023

0

Stajling Jelene Đoković ukrao sve poglede

Jelena Đoković otvorila je letnju sezonu praćenja teniskih turnira iz VIP loža. Vreme je za laganu garderobu, naočare za sunce i, naravno, šešire, iako bi oni možda bili adekvatniji za konjske trke. U toku je masters u Monte Karlu, gradu za koji su i ona i njen suprug posebno vezani.

Profimedia

 

Dok Novak pokušava da se domogne novog trofeja Jelena navija iz sve snage. Bodre ga i deca, a Tara je već dobila nadimak „Mini Nole“. Osim umiljate devojčice juče je na portalima i društvenim mrežama komentarisan i stajling njene mame, a zvezda je bio asesoar koji je nosila na glavi. Sa belim sportom najbolje se slaže ‒ beli šešir.

Pročitajte: U Noletovoj loži pojavila se i ONA! Pogledajte misterioznu damu koja je pored žive Jelene pratila meč u Monaku i privukla sve poglede FOTO

Profimedia

 

Ovaj komad je savršena i u isto vreme vrlo elegantna zaštita od sunca. Jedino nije dobro kada onima koji sede iza vas zaklanjate pogled. No, Jelena ima posebno mesto gde nikom ne smeta, a svi mogu da je vide. Ako ste malo bolje osmotrili njen autfit, sigurno ste zapazili interesantne minđuše sa zvezdanim motivima. U svakom slučaju, supruga prvog tenisera planete ponovo je bila u centru pažnje. S razlogom, mora se priznati.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još