Ovo je TAŠTA Gorana Bregovića: Dženanina majka oduševila, dama kakva se retko viđa FOTO

Ovo je TAŠTA Gorana Bregovića: Dženanina majka oduševila, dama kakva se retko viđa FOTO

Autor: | 30/03/2023

0

Tašta Gorana Bregovića dama i u poznim godinama

Supruga Gorana Bregovića Dženana Sudžuka, kojom se oženio 1993, posle dugogodišnje veze, u mlađim danima bavila se manekenstvom i važila za jednu od najlepših devojaka u Sarajevu. O njenoj lepoti danas svedoče ćerke Ema, Una i Lula, koje su od majke nasledile atraktivan izgled. Generalno, ženska linija porodice Sudžuka odličan je primer narodne izreke da kruška ne rađa jabuku.

Pročitajte: Zavirite u prelepi pariski dom porodice Bregović: Ovde Brega i Dženana žive sa svoje tri ćerke FOTO

Boško Karanović

 

Una Bregović ovih dana boravi kod bake Bahre, za koju se može reći da je dama kakva se retko sreće. Iako u poodmaklim godinama, a uz to i u kućnom izdanju, ali uredna frizura, diskretna šminka, pa i nalakirani nokti ‒ prosto se podrazumevaju.

Pročitajte: Ma, kakva lepotica, ja sam starica - Pogledajte kako danas izgleda fatalna Dženana, supruga Gorana Bregovića FOTO

Instagram

 

Osim što vodi računa o izgledu, tašta Gorana Bregovića je i domaćica za primer. Za unuke joj ništa nije teško da uradi, pa ni da „zasuče rukave“ u kuhinji i pripremi Unin omiljeni specijalitet – „krpice“.

Da li je srednja ćerka muzičke zvezde savladala recept nije nam poznato, tek snimila je baku kako vešto barata oko testa, što će joj svakako biti od koristi kad jednog dana reši da se i sama pozabavi kuvanjem.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti