Tašta Gorana Bregovića je dama kakva se retko sreće, njenoj lepoti divio se i jedan svetski moćnik

Tašta Gorana Bregovića je dama kakva se retko sreće, njenoj lepoti divio se i jedan svetski moćnik

Autor: | 22/09/2023

0

Otkako se udala za slavnog kompozitora i frontmena „Bijelog dugmeta“ Gorana Bregovića, a tome ime više od tri decenije, u javnosti je skoro uopšte ne viđamo. A svojevremeno je Dženana Sudžuka bila dobro poznato ime u svetu manekenstva i jedna od najlepših Sarajki. No, i njena majka, Goranova tašta, važi za uglednu damu.

Instagram

 

Ako u gradu na Miljacki nekome pomenete gospođu koja se zove Bahra Sudžuka, širok osmeh koji će očas posla ozariti lice prvo je što ćete videti na toj osobi.

Pročitajte: Ma, kakva lepotica, ja sam starica! Pogledajte kako danas izgleda fatalna Dženana, supruga Gorana Bregovića

Bila je toliko lepa, da joj nije odoleo ni kubanski lider Fidel Kastro. Kada je jednom prilikom boravio u Sarajevu obasuli su ga cvećem, a urbane legende i Milomir Marić kažu da je on sve to skupio i poklonio upravo njoj.

Instagram

 

Mnoge Sarajlije kažu da je tašta Gorana Bregovića gospođa sa najviše stila u njihovom gradu, bosanska Iris Apfel. Prava modna ikona. Duhom je mlada, takav je i njen način odevanja, interesantan je sagovornik, originalna je i autentična u svakom smislu, uvek je doterana i nasmejana, a godine, kojih sigurno ima dosta, za nju su definitivno samo broj.

Pročitajte: Ema je umetnica, Una glumica, a evo čime se bavi i kako izgleda Bregina ćerka Lula

“Teta Bahra je uvek bila šik, obučena po poslednjoj modi!”, glase neki komentari. Na fotografijama koje je na Instagramu objavila jedna od njenih unuka vidimo da Bahra voli i interesantne šešire...

Instagram

 

Ženska linija porodice Sudžuka savršen je primer da jabuka zaista ne pada daleko od stabla. Dženana je od majke nasledila lepotu i šarm, a loza se produžila dalje. Očigledan dokaz su Ema, Una i Lula, koje je nekadašnja manekenka dobila u srećnom braku sa čuvenim Bregom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još