Zavirite u prelepi pariski dom porodice Bregović: Ovde Brega i Dženana žive sa svoje tri ćerke FOTO

Zavirite u prelepi pariski dom porodice Bregović: Ovde Brega i Dženana žive sa svoje tri ćerke FOTO

Autor: | 28/03/2023

0

Dom Gorana Bregovića u Parizu je san snova

Ja sam, kao svaka sirotinja, uvek bio fasciniran kućama, pa sam toliko kuća nakupovao da mi je neugodno. Kad bih sad krenuo nabrajati gde sve imam kuće i stanove, to je da te jednostavno uhvati sramota. Ali, to je valjda ono nešto što ti ostane od sirotinje, da kupuješ kuće – pričao je svojevremeno Goran Bregović.

Pročitajte: Rođenog brata Gorana Bregovića niko ne zna - Predrag živi povučeno, a evo kako izgleda i čime se bavi FOTO

Petar Đorđević

 

Poznati muzičar poslednjih godina živi na relaciji Beograd–Pariz, a u glavnom gradu Francuske, gde je njegova umetnost i te kako cenjena, skućio se u otmenom kraju, u samom centru. U blizini porodičnog doma nalazi se konzervatorijum, gde su njegove ćerke Ema, Una i Lula pohađale klavir i balet.

Upravo zahvaljujući Bregovićevim naslednicama, koje su aktivne na Instagramu, javnost je dobila priliku da zaviri u njihov pariski raj.

Reč je o višespratnici čiju unutrašnjost krasi belo mermerno stepenište sa jednostavnom srebrnom ogradom.

Pročitajte: U ovoj luksuznoj vili Brega provodi dane u Beogradu - Kralj nekretnina otvorio kapiju samog raja na Senjaku FOTO

Instagram

 

S obzirom na to da su Bregine naslednice okrenute umetnosti, ne čudi što je prostor ispunjen knjigama i umetničkim slikama, a na sve strane mogu se uočiti zanimljivi detalji, lampe modernog dizajna, ukrasne figure, saksije sa kućnim biljkama...

Instagram

 

Na prvi pogled moglo bi se zaključiti da je porodici Bregović omiljena kombinacija boja plavo-zlatna jer su te nijanse najzastupljenije u uređenju enterijera.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin