Lepotica upečatljivog modnog izraza: Ćerka Gorana Bregovića stigla u Beograd s posebnim povodom, upoznajte Unu FOTO

Lepotica upečatljivog modnog izraza: Ćerka Gorana Bregovića stigla u Beograd s posebnim povodom, upoznajte Unu FOTO

Autor: | 30/01/2023

0

Srednja ćerka Gorana Bregovića postaje glumica

Goran Bregović godinama se trudio da svoje tri ćerke zaštiti od medijskog publiciteta, pa do skoro nismo ni znali kako izgledaju Ema, Una i Lula koje su rođene i odrasle u Parizu.

Emu, koja je magistrirala u Školi lepih umetnosti u Nantu, upoznali smo zahvaljujući izložbi “Don't Worry”, koju je pretprošlog leta imala u Beogradu, a sada je došao red i na Unu Bregović.

Pročitajte: Ćerka Gorana Bregovića - Odrasla sam u mešovitoj porodici, u kući se poštovao svaki praznik

Boško Karanović

 

Za razliku od sestre, Una se posvetila filmskoj umetnosti, pa u Beogradu trenutno snima film i TV seriju “Kruna”, reditelja Vasilija Nikitovića.

O njenom talentu sudićemo kad za to dođe vreme, a za sada možemo konstatovati da je izrasla u pravu lepoticu, koju krasi originalan modni izraz.

Pročitajte: Ma, kakva lepotica, ja sam starica! Pogledajte kako danas izgleda fatalna Dženana, supruga Gorana Bregovića FOTO

ATA Images

 

Na konferenciji za medije pojavila se odevena u hipi stilu: šarena marama na glavi, beli heklani prsluk preko široke košulje, farmerke... Ipak, u prvom planu našle su se neobične tetovaže koje joj krase ruku, a izgledaju kao dečji crteži.

Pročitajte: Luksuzni raj u Perastu - Zavirite u kuću na Jadranu koju je Brega kupio svojim ćerkama FOTO

ATA Images

 

- Prvi put ću igrati na filmu. Prezadovoljna sam što radim sa ovako divnom ekipom, pa dolazim na snimanje s velikim osmehom. Dosta sam naučila od drugih glumaca, uvek su voljni da mi pomognu - poručila je lepa Una, koja u februaru puni 23 godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti