Dom porodice Bregović zavijen u crno: Otišla je poslednja sarajevska gospođa...

Dom porodice Bregović zavijen u crno: Otišla je poslednja sarajevska gospođa...

Autor: | 19/12/2023

0

Tašta Gorana Bregovića preminula

Goran Bregović, proslavljeni kompozitor, tekstopisac i frontmen “Bijelog dugmeta”, 1993. godine oženio se jednom od najlepših Bosanki Dženanomu Sudžukom. Sa njom je dobio tri ćerke: Emu, Unu i Lulu. Ženska linija porodice Sudžuka savršen je primer da jabuka ne pada daleko od stabla.

Instagram

 

Naime, i Dženanina majka, gospođa Bahra, važila je za pravu lepoticu. Toliko da joj je svojevremeno i Fidel Kastro poklonio cveće kada je bio u poseti Sarajevu.

No, sada je iz njihovog doma stigla tužna vest. Dama, za kojom su se i u poznim godinama svi okretali jer je držala do sebe, preselila se u večnost.

Instagram

 

To je u emotivnoj poruci na Instagramu otkrila Una Bregović.

Pročitajte: Bregoviću zabranjen ulazak u zemlju, vraćen sa aerodroma - Slavni muzičar objavio zvanično saopštenje

“Ove nedelje, 17. decembra, izgubila sam jednu od meni najdražih duša. Moja najbolja drugarica, moj najveći izvor inspiracije, moja lepa baka dala je svetu svoj poslednji otkucaj srca. Iza sebe je ostavila tako zaglušujući odjek tišine, da mi je danas teško da napišem ove reči.”

Instagram

 

Dirljive reči prati album sa fotografijama iz Uninog detinjstva, ali i nekih novijeg datuma. Gospođa Bahra na svakoj je perfektno našminkana, sa sređenom frizurom, interesantnom garderobom, ponegde šeširom, koje je, inače, obožavala.

Pročitajte: Bila je jedna od najlepših, a danas... Dženana Bregović posle mnogo godina u javnosti, nećete verovati kako sada izgleda FOTO

“Zahvaljujem t, Bahrija Sudžuka što si mi prenela tvoj humor i harizmu, tvoju strast prema modi i umetnosti, tvoju detinjastu i velikodušnu dušu prema drugima. Neka se Bog smiluje i neka ti otvori vrata anđela. Što se mene tiče, zaklinjem se da ću nastaviti da te činim ponosnom na smrtnoj planeti. Volim te i uvek ću te voleti, kraljice moja. Una, nanina Vila.”

 

 

U komentarima se nižu izrazi saučešća, a mnogi evociraju uspomene na damu kakva se na ovim prostorima retko sreće. “Otišla je jedna od poslednjih sarajevskih gospođa”, glasi jedan.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti