Domaći mediji bruje: Saša Kovačević postaje tata?

Domaći mediji bruje: Saša Kovačević postaje tata?

Autor: | 06/11/2020

0

Saša Kovačević postaje tata - bruje domaći mediji, a vest da će on i njegova devojka Zorana postati roditelji oduševila je javnost. Naime, devojka Saše Kovačevića posetila je jednu privatnu kliniku gde je želela da uradi kompletne analize, koje inače redovno radi kod njih.

- Zorana je stigla popodne, ali je nismo odmah prepoznali, sve dok nam koleginca nije rekla o kome se radi. Ona se doktorki žalila na jutarnju mučninu, pa je dobila nalog da uradi sve analize. Između ostalog potrebno je dproveri da nije trudna putem testa krvi koji se pokazao odlčno, jer se vrlo lako vidi da li ste u drugom stanju - rekao je dobro upućen izvor sa klinike koju je Sašina devojka posetila, piše "Glas javnosti".

Pročitajte: Saša Kovačević - U Tursku nisam išao na letovanje, već na operaciju

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) дана 3. Авг 2020. у 12:28 PDT

Da bi mu uloga oca odgovara mnogi su potvrdili, pre svega zbog odnosa koji ima prema ćerki svoje izabranice, jer Iskru obožava kao da je njegovo rođeno dete.

- Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško – rekao je Saša u jednom intervjuu.

Svi se iskreno nadaju da će rezultati testa biti pozitivni i da će se celoj porodici ostvariti velika želja da Saša dobije dete. Pevač je i sam nedavno priznao da je spreman za ulogu oca.

- Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo - rekao je Saša.

Pročitajte: Saša Kovačević - Nijedna devojka nije kao moja

- Rezultati testova se čekaju. Naravno ukoliko su pozitivni Zorana će biti upućena na dalje analize. Iskreno se nadamo da će im se ispuniti želja da se ostvare kao roditelji. Nema sumnje da biti najsrećniji kada to čuju. Mi smo već ovde pričale o tome, jer nam je Saša izuzetno simpatičan. Kladili smo se u čijom smeni ćemo saznati srećne vesti ukoliko do toga dođe - zaključio je izvor za ovaj medij.

Kako bi javnost odmah dobila sve tačne i proverene informacije, oglasio se Sašin menadžer, koji je za "Kurir" naveo da je sve ovo dezinformacija. Nadamo se, ipak, da će nas Saša i Zorana u skorije vreme zaista obradovati vestima o prinovi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti