Kruna sedmogodišnje ljubavi: Saša Kovačević podelio divne vesti, čestitamo!

Kruna sedmogodišnje ljubavi: Saša Kovačević podelio divne vesti, čestitamo!

Autor: | 25/08/2023

0

Ženi se Saša Kovačević

Hitovi koji broje milionske preglede na Jutjubu, koncerti za pamćenje i armija fanova odavno su Sašu Kovačevića pozicionirali na vrhu liste pop zvezda, ali uprkos tome u medijima se retko pojavljuje.

Boško Karanović

 

‒ Ne želim da se ponavljam i budem dosadan ‒ skromno kaže muzičar koji sa publikom druguje skoro dve decenije. Poslednji intervju za magazin HELLO! dao je još 2017. godine, a na pitanje – da li ga mi nismo zvali ili on nije imao vremena za nas, uz smeh odgovara:

Pročitajte: Kupatilo u mermeru, beli klavir i terasa od koje zastaje dah - Vodimo vas u luksuzni stan Saše Kovačevića

‒ Iskreno, ni sam ne znam šta je u pitanju. Poslednjih godina malo sam se izolovao od sveta šou-biznisa kada je reč o davanju intervjua i pojavljivanju na manifestacijama. Možda je to razlog što me dugo nije bilo ni kod vas.

Boško Karanović

 

Za ovih šest godina svet beleži pandemiju, ratove, vremenske nepogode... Šta biste vi izdvojili na mikroplanu?

‒ Poslednjih šest godina sam u divnoj emotivnoj vezi, koja je počela upravo te 2017. Nedavno sam sa lepšom polovinom komentarisao da ulazimo u sedmu zajedničku godinu, pa bih to prvo izdvojio. Na poslovnom planu bilo je raznih zanimljivih dešavanja, ali suština je da ljudi još slušaju moju muziku, što mi je jako bitno.

Sve u svemu, zadovoljni ste?

‒ Apsolutno. Svaku godinu koja prođe u zdravlju i ljubavi doživljavam kao veliki uspeh i privilegiju.

Instagram

 

Vaše ime godinama prati pitanje “Kad će svadba”?

‒ Uskoro. Mada, zaista ne znam zašto je ljudima to toliko interesantno. Siguran sam da će, kad prođe svadba, krenuti pitanja “kad će dete”, pa “kad će drugo dete”... (smeh)

Ranije ste govorili da biste voleli da se oženite na nekoj egzotičnoj destinaciji, u najužem krugu dragih ljudi.

‒ Ništa se nije promenilo.

Pročitajte: Ona je uvidela njegov dar i talenat - Majka Saše Kovačevića sve je podredila sinovima, njena lepota ne bledi

Mislite li da ćete moći da prođete bez “velike srpske pravoslavne svadbe”?

‒ Ne mislim, znam da ću je izbeći. (smeh) Moju lepšu polovinu i mene ne zanima preterano mišljenje drugih ljudi, osim ako nije reč o našoj porodici i najbližim prijateljima, a oni nas podržavaju. Spremni smo da oslušnemo šta bi oni voleli, ali nas dvoje odlučujemo šta će biti, a po pitanju svadbe isto razmišljamo.

Uprkos ogromnoj popularnosti privatni život vešto štitite od interesovanja javnosti. Ipak, nije tajna da uživate u idiličnom porodičnom životu, koji delite sa Zoranom Tasovac i njenom ćerkom Iskrom.

Nastavak intervjua pročitajte u novom broju magazina Hello! koji je u prodaji od petka, 25. avgusta 2023. godine

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Najnovije vesti