Kupatilo u mermeru, beli klavir i terasa od koje zastaje dah: Vodimo vas u luksuzni stan Saše Kovačevića FOTO

Kupatilo u mermeru, beli klavir i terasa od koje zastaje dah: Vodimo vas u luksuzni stan Saše Kovačevića FOTO

Autor: | 18/08/2023

1

U jednom luksuznom novobeogradskom kvartu krije se oaza puna ljubavi, muzike, dobrog ukusa i još boljeg raspoloženja. Saša Kovačević pre nekoliko godina kupio je stan u elitnom kompleksu koji sadrži sve što je potrebno čoveku 21. veka, a među poznatim komšijama su mu Novak Đoković, Milica Pavlović, Filip Krajinović, Milica Todorović.

Instagram

 

Životni prostor kakav se samo poželeti može popularni pevač deli sa devojkom Zoranom Tasovac, sa kojom je u vezi šest godina, i njenom ćerkom Iskrom. Uređen je u modernom stilu, svaki detalj je pažljivo odabran, svaki kutak krije posebnu energiju.

Pročitajte: Jelena je privatno sasvim drugačija, nisam to očekivao - Saša Kovačević otkrio detalje druženja sa Đokovićima

„Glavni štab“ je velika dnevna soba, komforna i puna svetlosti. Preovlađuju tople, neutralne boje, a kad uđete, pažnju će vam prvo privući veliki akvarijum. Savršena „živa“ dekoracija sa umirujućim efektom. U stanu postoji i studio, Sašina „kancelarija“ kojoj poseban šarm daje beli klavir.

Instagram

 

Instagram

 

Terasa je, ovih letnjih dana, verovatno omiljeni deo stana. Tu su udobna garnitura u belim i sivim tonovima, zastakljena ograda, kao i fascinantan pogled, koji puca na Savu, novi most i „stari“ Beograd u daljini. Savršeno mesto za romantičnu serenadu uz gitaru ili uživanje u dobroj knjizi.

Instagram

 

Instagram

 

I kupatilo je kutak za hedonizam. Iako je to prostorija u kojoj provodimo najmanje vremena, važno je da zadovolji sve naše želje i potrebe. Saša se odlučio za mermer.

Pročitajte: Super komšije - Iznenadićete se koji naš sportista u sitne sate dolazi kod Saše Kovačevića po ljubavni savet

Ovaj rafinisani materijal važi za kraljevski kamen, koji svakom prostoru daje dozu glamura, elegancije i luksuza.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana 10:12 19.08.2023
Odgovori

Džabe mu sve.Živi sa razvedenom ženom i njenom ćerkom.Sigurno ima manjak smopouzdanja,ćim to radi.Želim mu sreću da pronadje slobodnu devojku,jer život sa razvedenima noSi razne prepreke.

hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti