Saša Kovačević iznenadio javnost, dete Cecinog Bogdana gleda kao svoje: Na koncertu će prvi put biti moja ćerka

Saša Kovačević iznenadio javnost, dete Cecinog Bogdana gleda kao svoje: Na koncertu će prvi put biti moja ćerka

Autor: | 30/12/2021

0

Ćerka Saše Kovačevića zapravo je ćerka Bogdana Srejovića
 

Saša Kovačević godinama je u skladnoj vezi sa Zoranom Tasovac. Atraktivna brineta bila je u kratkom braku sa Bogdanom Srejovićem, emotivnim partnerom Cece Ražnatović, u kome su dobili preslatku ćerku Iskru.

Pročitajte: Saša Kovačević otkriva u kakvom su, zaista, odnosu Bogdan Srejović i Zorana Tasovac

Instagram

 

Neodoljiva devojčica centar je sveta svojih roditelja, ali i Saše Kovačevića, koji je gleda kao rođeno dete. U to nas je uverio i poslednjom izjavom.

‒ Veliko mi je zadovoljstvo što ću za Novu godinu pevati u svom gradu. Beograd će prvi put imati doček na obali Save, na otvorenom, i zaista će imati posebnu draž za sve koji dođu. Drago mi je što ću posle nekoliko godina moći da se družim sa beogradskom publikom. Praznike najviše volim da provodim sa porodicom, pa mi je neprocenjivo važno to što će moja ćerka prvi put biti na mom koncertu. I za nju će to sigurno biti doživljaj ‒ rekao je Kovačević za Blic.

Pročitajte: Tu vezu ni Ceca neće moći nikada da pokvari - Bogdan Srejović je srce zauvek poklonio njoj (foto)

Instagram

 

Da je veoma vezan za Iskru, koja je nedavno proslavila rođendan, Saša često potvrđuje i objavama na Instagramu. Tako smo ih videli kako uživaju u muzici dok se voze kolima, kako joj na simpatičan način čestita „8. mart“ i kako se ludo zabavljaju uz hitove Majkla Džeksona.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin