Šta razvod učini od žene! Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše, pogledajte najnovije fotografije

Šta razvod učini od žene! Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše, pogledajte najnovije fotografije

Autor: | 12/02/2023

0

Danica Ristovski posle razvoda druga žena

Ljubitelji telenovela s nestrpljenjem očekuju početak emitovanja serije “Zakopane tajne”, koja će se prikazivati na televiziji Pink. Glavni tvorac je Žarko Jokanović, koji je osmislio i “Igru sudbine”.

Kada su ugledni scenarista i njegova supruga Milica Milša, koja je igrala glavnu ulogu, izašli iz tog projekta, fanovi su se podelili oko pitanja – gledati ili ne gledati dalje. Podelile su se i kolege: pojedini su odlučili da ostanu u staroj postavi, drugi da krenu u nove profesionalne izazove.

Pročitajte: Ada Kanački je mrtva, upoznajte Lalu Doder - Pogledajte kako izgleda raskošna vila u kojoj Milica Milša snima novu seriju FOTO

ATA Images

 

Među onima koji su ostali uz Milicu i Žarka je i Danica Ristovski, koja u “Zakopanim tajnama” glumi ženu po imenu Kosara Doder. O njenoj ulozi će se, bez sumnje, tek pričati, a ono što konstantno pada u oči, jeste da gospođa Ristovski s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Pročitajte: Bolne posledice razvoda! Lazar Ristovski uslikan pripit i obnažen - Fanovi ne veruju šta je učinio od sebe FOTO

ATA Images

 

Neko bi rekao da je posle razvoda procvetala, drugi da stari kao vino. Bilo kako bilo, sa svojih 67 godina, Danica Ristovski zaslužuje sve komplimente kako za izgled, tako i za stajling.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Najnovije vesti