Prvi put u javnosti posle razvoda: Sve oči sinoć su gledale u pravcu Danice Ristovski (foto)

Prvi put u javnosti posle razvoda: Sve oči sinoć su gledale u pravcu Danice Ristovski (foto)

Autor: | 10/03/2022

1

Danica Ristovski prvi put u javnosti posle razvoda

Prvi put posle razvoda Danica Ristovski pojavila se na jednom javnom događaju. Glumica je viđena na beogradskoj premijeri filma „Bilo jednom u Srbiji“. Na svečanost u „Kombank dvorani“ došla je u društvu sina Petra, reditelja filma, i snaje Teodore Ristovski, kojoj je poverena jedna od glavnih uloga.

Pročitajte: Novi početak u mirnoj luci - Lazar Ristovski posle razvoda napustio Srbiju, ovde je pronašao utočište (foto)

Boško Karanović

 

Iako se na premijeri pojavila u efektnom kaputu crvene boje, koja privlači pažnju kao nijedna druga, Danica se cele večeri držala po strani, a izjave nije želela da daje.

Pročitajte: Lazar Ristovski napustio porodični dom i otkrio razloge razvoda - Gledali smo se očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav

Boško Karanović

 

Podsećamo, Danica i Lazar Ristovski nedavno su na opšte iznenađenje javnosti na svoj brak stavili tačku. Urok razvoda, prema rečima poznatog glumca, bile su emocije.

‒ U poslednje vreme gledali smo se očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je Lazar Ristovski za Gloriju.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin