Bivša gospođa Ristovski zapanjila posle razvoda: Danice, šta ti se desilo? (foto)

Bivša gospođa Ristovski zapanjila posle razvoda: Danice, šta ti se desilo? (foto)

Autor: | 13/09/2022

2

Danica Ristovski procvetala posle razvoda (foto)

Dame se ne pitaju za godine, ali kada žena izgleda odlično, kao Danica Ristovski, onda je kompliment istaći da će početkom novembra proslaviti 67. rođendan.

Popularna glumica nedavno se razvela, posle četiri decenije braka, što joj sigurno nije lako palo. Ipak, hrabro je odlučila da nastavi, ne ostavljajući sebi vreme za tugu.

Pročitajte: Ko se zadnji smeje... Danica Ristovski posle bračnog kraha krije privatnost, evo gde i s kim provodi vreme (foto)

Promo

 

Ove jeseni ponovo ćemo je gledati u seriji “Igra sudbine”, koja je stigla do četvrte sezone. U predahu od posla Danica je sa svojim prijateljima, Milicom Milšom i Žarkom Jokanovićem, otputovala u Egipat, gde je uživala u moru i suncu.

Pročitajte: Prvi put u javnosti posle razvoda - Sve oči sinoć su gledale u pravcu Danice Ristovski (foto)

Instagram

 

Na proslavi povodom početka emitovanja novih epizoda serije u kojoj igra lik Ljiljane Karamatijević Lile, Danica Ristovski zablistala je u elegantnoj crnoj haljini, uz koju je ponela svetlucavu ešarpu, kao i retro naočare sa tamnim staklima, koje su već neko vreme njen zaštitni znak.

Boško Karanović

 

Komentari (2)

Loading
Dragana N 07:06 14.09.2022
Odgovori

Vecina zena procveta posle razvoda, a jos vise kad postanu udovice. Zenama je definitivno potrebna sloboda, jer one su u braku sluskinje i robinje (cast izuzecima).

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još