Ceca samo jednom objavom uzburkala javnost: Da li je konačno otvorila vrata za novu ljubav?

Ceca samo jednom objavom uzburkala javnost: Da li je konačno otvorila vrata za novu ljubav?

13/11/2020

0

Ceca Ražnatović sama je godinama, a o svom ljubavnom životu dugo je ćutala. Nedavno je odlučila da javnosti otkrije zašto godinama bira da bude sama.

– Da se ne lažemo, jeste mi teško prići. Na primer i da hoćete da mi priđete u restoranu, nema šanse da to neće svi videti. Ne znate ni kako ću ja reagovati. I tako dalje. Činjenica je to. Ne znam kako bih posavetovala te pripadnike jačeg pola. Ono što sigurno mogu da kažem – prva im prići neću - rekla je nedavno Ceca za "Blic" i otkrila da je na neki način nedodirljiva.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović poručila Ceci - Nađi dečka!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

– A onda si se ti pojavio kao da si "magija". Da budemo malo ozbiljni, ne treba mi mađioničar, ni čarobnjak, potreban mi je onaj ko može da probudi tu hemiju između nas. Kako će on izgledati, sada sa malo više životnog iskustva, mogu da kažem da pravila nema, ali ipak sam esteta te volim lepe pojave – zaključila je Ceca.

Sada je emotivni život Cece Ražnatović ponovo uzburkao društvene mreže, a ona je fanove zbunila jednom "Instagram" objavom.

- Ne procveta žena u određenim godinama. Žena procveta sa određenim čovekom - stoji na fotografiji koju je podelila zvezda.

Pročitajte: Odelo koje ćete obožavati - Ceca Ražnatović blista (video)

Kako njen izgled u poslednje vreme neprekidno komentarišu, a komplimenti pristižu sa svih strana, mnogi su se zapitali da li je za besprekoran izgled zadužen upravo emotivni život Cece Ražnatović. Uz to, ukoliko postoji misteriozni muškarac, javnost sa nestrpljenjem iščekuje da sazna ko je srećnik koji je osvojio njeno srce.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković