Anastasija Ražnatović poručila Ceci: Nađi dečka!

Anastasija Ražnatović poručila Ceci: Nađi dečka!

Autor: | 15/10/2020

0

Najpoznatije majka i ćerka sa naših prostora, Ceca i Anastasija Ražnatović odlučile su da javno progovore o temama koje mnoge interesuju. Jedna drugoj postavile su nekoliko pitanja, a Anastasijini odgovori posebno su privukli pažnju. Naime, mlada pevačica je pokušala da majku navuče na "tanak led", kako bi Ceca konačno otkrila detalje o svom privatnom životu.

Anastasija je majci postavila pitanje o tome, da li joj smeta što se sada više piše o njenoj, nego o Cecinoj udaji.

- Iskreno da ti kažem, meni su sva pitanja o udaji dosadna! Vreme za tvoju udaju dolazi, a kada će to biti ne odlučujem ni ja ni novinari, pa mi se o tome ne priča, a moja udaja je tema koja je možda za nekoga zanimljiva, ali meni nije. - rekla je Ceca i nadovezala se na pomenutu temu.

Pročitajte: All black dame - Kad Ceca i Anastasija upare stajlinge (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on Sep 8, 2019 at 7:26am PDT

- Pročitala sam da si izjavila da bi volela da nađem dečka? Da li je to bila samo fora? - pitala je muzička diva, Anastasiju.

- Znaš i sama da nije fora. - rekla je kroz osmeh Anastasija i dodala:

- Mlada si, uspešna, nikad lepša i volela bih da budeš ispunjena i na tom polju. - udelila je ćerka iskrene komplimente majci.

Ceca i Anastasija Ražnatović veoma su bliske i otvoreno razgovaraju o svemu vezanom za emotivan, ali i poslovni život. Upravo zato Ceca je za Anastasiju imala pravo pitanje:

- Da li si se nekad pokajala zbog toga što si krenula mojim stopama?

Pročitajte: Najlepša jutra Anastasija Ražnatović dočekuje pored njega (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 12, 2019 at 3:25am PDT

- Iskreno, ne! Uživam u ovom poslu i za sada nisam imala nikakvih neprijatnih situacija, tako da nema razloga da se kajem. A i imam najboljeg mentora, što mi dosta olakšava posao.

Anastasija je od svoje mame naučila kako da zauzme stav i prema neistinitim pričama, koje se o njihovoj porodici pojave s vremena na vreme.

- Naučena sam od malih nogu da ne obraćam pažnju na gluposti i laži, kao i na ljude koji se time služe. Njima je najveće životno dostignuće ako uspeju da izazovu reakciju, a ja im to ne bih dala. - rekla je Anastasija za "Alo".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Apr 12, 2019 at 3:25am PDT

Ovaj razgovor otkrio je neke pojedinosti iz života poznatih lepotica, ipak, najbolje je pokazao koliko njih dve imaju zdrav odnos, kao majka i ćerka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ataimages, Instagram