Sušta suprotnost Arijani: Pogledajte kako izgleda supruga brata Siniše Mihajlovića, iznenadićete se čime se bavi FOTO

Sušta suprotnost Arijani: Pogledajte kako izgleda supruga brata Siniše Mihajlovića, iznenadićete se čime se bavi FOTO

Autor: | 07/02/2023

1

Brat Siniše Mihajlovića oženjen je lepom Jelenom

Siniša Mihajlović, koji nas je napustio krajem prošle godine, posle duge i hrabre borbe sa leukemijom, nikada nije krio da mu je porodica iznad svega. Osim supruge Arijane i njihove dece, podršku kroz život pružali su mu roditelji i četiri godine mlađi brat Dražen.

Pročitajte: O porodici, lažnim prijateljima i snaji Arijani - Brat Siniše Mihajlovića sve izneo u javnost

Dino Panato / Getty Images

 

Kada je oca odnela opaka bolest, Siniša se još više vezao za majku i brata, uz kojeg je stasavao u rodnom Vukovaru.

‒ Odrasli smo u velikoj porodici koja je pripadala srednjem staležu. Imali smo jednu sobu u kojoj smo delili krevet do moje 14. godine, kada sam otišao na školovanje u Zagreb ‒ ispričao je Dražen, koji je kasnije završio Školu unutrašnjih polova u Sremskoj Kamenici, a na njegovom Fejsbuk profilu stoji podatak da je pohađao Educons univerzitet.

Pročitajte: Tužnih 40 dana - Majka Siniše Mihajlovića izašla na groblje da zapali sveću, poruka na srpskom će vas rasplakati FOTO

Youtube printscreen

 

Dražen se 2009. godine oženio svojom dugogodišnjom devojkom Jelenom, a na svadbi organizovanoj na Ribarcu, kraj Novog Sada, okupila se čitava porodica, predvođena Sinišinim i Draženovim roditeljima Viktorijom i Bogdanom.

Najvesliji je bio Siniša, koji je sa suprugom i decom stigao iz Italije.

‒ Dugo sam čekao i svoje, a kamoli venčanje svog brata ‒ poručio je novinarima kada su ga pitali za utiske. Slavlje je zatim nastavljeno u Italiji, gde su svi zajedno otputovali.

Pročitajte: Arijana i Siniša tri puta rekli DA, ovako je bilo na pravoslavnom venčanju u Sremskim Karlovcima - Umesto poklona želeli su ovo

Profimedia

 

‒ Jelena i ja smo medeni mesec proveli u mestu Porto Červo na Sardiniji, u Sinišinoj vili „Srbija“. Odatle nosimo divne utiske i upravo tamo su Sinišina deca odabrala ime za bebu, koja će na svet stići u oktobru. U opticaju su bila imena Nikolo, Brando i Andrea, a oni su ubedljivim rezultatom od 5 : 0 odlučili da se moja i Jelenina beba zove Andrea. Želja će im, naravno, biti uslišena ‒ pričao je brat Siniše Mihajlovića, koji osim ćerke Andree ima i sina Filipa.

Pročitajte: Sinišin rođeni brat otkriva - Porodica Mihajlović Željku Joksimoviću jedno nikada neće zaboraviti

ATA Images

 

Kod Dražena Mihajlovića, koji živi na Limanu, često boravi i majka Viktorija, pogotovo sada, posle Sinišinog odlaska, kada joj je uteha preko potrebna.

Osim sina i unuka, uz nju je i snaja Jelena, koja je po profesiji diplomirani ekolog zaštitne životne sredine, a trenutno je zaposlena u novosadskoj EPS distribuciji.

Facebook

 

 

Komentari (1)

Loading
Ivana 07:56 08.02.2023
Odgovori

Sto li se ovaj brat ne skida sa ekrana? Pa sad i zenu da mu vidimo🤷.

hellomagazin.rs hellomagazin