Neka im je na čast! Kako su Piksi i Zlatan Ibrahimović razočarali porodicu Siniše Mihajlovića

Neka im je na čast! Kako su Piksi i Zlatan Ibrahimović razočarali porodicu Siniše Mihajlovića

Autor: | 22/12/2022

14

Porodica Siniše Mihajlovića razočarana

Siniša Mihajlović sahranjen je u Italiji, drugoj domovini, na svoju krsnu slavu Svetog Nikolu. Potresne su bile scene ispred Bazilike Santa Maria degli Angeli e dei Martiri u kojoj je održano opelo. Neutešna majka, supruga, deca, unuka, brat... Suze nisu krili ni prijatelji, kolege, navijači koji su, kada je kovčeg iznet iz crkve, upalili baklje i ispratili ga na poslednji put.

Pročitajte: Testament Siniše Mihajlovića u fokusu italijanskih medija - Evo kome će pripasti nasledstvo, Građanski zakonik jasan

ATA Images

 

Dan kasnije, Sinišin rođeni brat Dražen Mihajlović obratio se javnosti otvorenim pismom u kojem se zahvalio čak i onima koji su u najtežim trenucima razočarali porodicu.

“Zahvaljujem se delu delegacije FSS koji je došao na poslednji ispraćaj našeg Siniše. Jedino ostaje nejasno zašto se nisu udostojili da izjave saučešće članovima porodice i pruže reči utehe.

Zahvaljujemo se čak i onima koje je moj brat smatrao velikim prijateljima i učestvovao u stvaranju njihovih karijera, a koji se nisu pojavili na sahrani niti izjavili saučešće porodici. Njima na čast”, naveo je Dražen Mihajlović.

Pročitajte: Zašto se nisu udostojili da porodici izjave saučešće! Otvoreno pismo brata Siniše Mihajlovića, pomenuo i Arijanu

ATA Images

 

Kako prenose domaći mediji, reč o je selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji se nije udostojio da Mihajlovićima izjavi saučešće, kao i o Zlatanu Ibrahimoviću, koji, niti je izjavio saučešće, niti je došao na Mihin poslednji ispraćaj.

Profimedia

 

 

Komentari (14)

Loading
Mile 11:45 22.12.2022
Odgovori

Stojkovicu, za ovog malog manje vise jos nije sazreo kao covek,ako je istina da za tolko nisi mogo da ispostujes Mihu ispao si ne znam kako da te nazovem

Carapan 12:50 22.12.2022
Odgovori

Pa kad su vec isli na sahranu trebali su i saucesce porodici da izjave, koliko sam video ni cvece nisu doneli takav je red i postovanje prema porodici neshvatam taj postupak, verovatno je i porodica to ocekivala,svi su bili tu bez obzira da li su se znali ili ne, veliki Propst???

Градимир 14:31 22.12.2022
Odgovori

Шта лупетате, Пикси је био на сахрани Синиши и дао изјаву испред капеле???

mixer 16:26 22.12.2022
Odgovori

Ybt ovaj imao vremena da broji ko je bio à ko ne. Ko je bio bio je i kraj bayo moj. Nije ti ovo Borovo selo pa da brojiš

Nevijo Cvetkovic 18:46 22.12.2022
Odgovori

Piksi I Ibro..sram neka vas Bude.. tek sad ste pokazali koliko imate inteligence u glavama...bas nista..želim bi da na vašo shrani nema nikoga...sreče jedno

Predrag 22:21 22.12.2022
Odgovori

Ostavite Stojkovica I Ibrahimovic na miru.Mozda su pogresili ,Ali ne verujem da je bilo lose banere.Obojica su dobri ljudi.Ne znam Kako porodici Mihajlovic nije zasmetalo to sto je Sinisa presao u katolicanstvo I sto su mu obred sluzili katolicki svestenici.Saosecam sa njima u ovoj situaciji.Sinisa je bio Veliki sportista

Zeks 19:08 23.12.2022
Odgovori

Piksi je bio ispred Fudbalskog saveza i time sto nije izjavio saucesce porodici,a i svojim izjavama,obrukao i Fudbalski savez i gradjane Srbije i sebe.

Miloljub 11:47 25.12.2022
Odgovori

Kakav Piksi Niko I nista Milijarder koga Niko ne zanima. Beda

milica 15:29 26.12.2022
Odgovori

Sve to on primecuje-dok tuguje za bratom!!! Ma muka mi je bre od seljackih izjava!!!

Dini 20:24 26.12.2022
Odgovori

Piksi je za razliku od Ibre ipak bio tamo.Medjutim nije bio sam ispred saveza, doali su i Bjekovic i sekretar.Kompletan FSS je bio tamo Ne znamb zasto se govori da je samo Piksi dosao.Ne mislim da je bilo neke namere, jednostavno se u tolikoj masi nisu snasli, zao mi je i zbog njih i zbog Mihine porodice.

mare 00:31 27.12.2022
Odgovori

Stvarno je jadan i taj brat ako je to i napisao. Osudjivati nekoga u tim trenucima bola zbog gubitka rodjenog brata govori vise o njemu nego o onima koje osudjuje.

hellomagazin.rs hellomagazin