Potez Arijane Mihajlović na dan Sinišine slave Srbi će dobro zapamtiti

Potez Arijane Mihajlović na dan Sinišine slave Srbi će dobro zapamtiti

Autor: | 19/12/2023

0

Potez Arijane Mihajlović pamtićemo zauvek

Da je živ Siniša Mihajlović, danas bi sa bratom Draženom, majkom Viktorijom, decom i suprugom Arijanom Mihajlović slavio Svetog Nikolu, praznik koji ga je pratio kroz život i za njega i njegovu porodicu pun je simbolike.

Naime, 19. decembra Mihajlović je sahranjen u Rimu, na isti datum je kršten, pa je zbog toga trebalo da se zove Nikola, ali je to ime dao svom sinu Nikolasu.

Profimedia

 

I tu nije kraj simbolici ovog dana. Davne 2004. godine 19. decembra upoznao je svog vanbračnog sina Marka, a stadion u Bariju, na kojem je sa „Crvenom zvezdom“ 1991. postao prvak Evrope, zove se ni manje ni više nego Sveti Nikola.

Pročitajte: Majka Siniše Mihajlovića stigla u Rim, prizor u stanu pokojnog sina načisto ju je slomio

Slava Mihajlovića i ove godine obeležava se sa tugom u srcu. Njegov brat Dražen Mihajlović podelio je dirljivu fotografiju iz porodičnog doma, gde je na slavskoj trpezi postavljen kolač, sveća, žito, kao i ikona sveca.

Instagram

 

Osim njega, Mihina supruga Arijana svojim potezom oduševila je mnoge Srbe i još jednom pokazala koliko poštuje našu zemlju.

Naime, Mihina udovica objavila je Draženovu fotografiju nastalu večeras na Nikoljdan i po ko zna koji put pokazala ogromnu ljubav prema svemu što je u vezi sa njenim pokojnim suprugom Sinišom.

Pročitajte: Mi ovako, zauvek: Arijana i deca čuvaju uspomenu na Sinišu, raznežili nas fotografijama punim ljubavi

Osim toga, Sveti Nikola okupio je celu porodicu, pa je tako i nastala dirljiva fotografija Mihine dece, majke, Arijane i Dražena, tako da je svima jasno da Arijana čuva od zaborava vrednosti koje je Miha ostavio iza sebe i preneo ih na decu.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti